IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

Afiliat
Gaduła
Gaduła

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: Afiliat »

MarcinPOL pisze:Nadal brak wypłaty z IronFx. Ponad 4 miesiące czekania i nadal nic.
Zero kontaktu z nimi.
Ponad 57 tysięcy do wypłaty.

Screen z panelu klienta IronFx.
http://zapodaj.net/85f96f33f8563.jpg.html

Marcin Poliwka
chciałem Ci pomóc a Ty nawet odpisać nie potrafisz więc o czym tu mowa.ehh nawet nie szkoda mi takich ludzi co nie walczą o swoje pieniądze.odzyskałbyś kasę w 3 dni.

MarcinPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MarcinPOL »

Co?
Napisałeś, żebym zapytał opiekuna rachunku Mariusza Rutkowskiego o status rachunku i notatki przy nim. A ten nie wie nic na ten temat. Co mam dalej zrobić jak tam ściana jest? Na emaile nie odpisują. Trzeba wszystkich podać do sądu z tego Irona za pomoc w kradzieży pieniędzy.

brg
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: brg »

Affiliat - w jaki sposób chciałeś pomóc? Przecież nie jesteś związany z Ironem.

Ten broker to żart. Miałem tam 2 rachunki, jeden z 30 tys pln drugi z ok 1000 zł. Na wypłatę z pierwszego czekałem ponad 3 miesiące ale udało się. Po tym z drugiego rachunku zleciłem wypłatę pomniejszoną o bonus (tam miałem stratę) i ta wypłata została zrealizowana w kilka dni.

W zeszłym miesiącu zalogowałem się z ciekawości do panelu w Ironie i zauważyłem, że źle wyliczyłem kwotę do wypłaty z drugiego rachunku i mam tam jeszcze 120 zł na rachunku. Zleciłem więc 23.06 wypłatę na astronomiczną kwotę 90 zł. Do dziś żadnego odzewu, wypłata nie zrealizowana, suport na maile nie odpisuje.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2015, 15:19 przez brg, łącznie zmieniany 1 raz.

Afiliat
Gaduła
Gaduła

brg pisze:Affiliat - w jaki sposób chciałeś pomóc? Przecież nie jesteś związany z Ironem.
Pisałem z nim na priv co ma zrobić i ma mi dać to nawet tego nie zrobił.a w jego przypadku iron powinien wypłacić środki.ale w tym miesiącu jest już dużo gorzej z ironem.To swiadczy tylko o podejsciu niektórych osob ktorzy niby chca odzyskac pieniadze.Opiekun wali scieme a ten w to wierzy.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2015, 15:26 przez Afiliat, łącznie zmieniany 1 raz.

MarcinPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Opiekun wali ściemę a nikt inny nie odpisuje od brokera. Od samego początku czerwca codziennie do nich piszę. Odpisał tylko raz dział Compliance, jakoś w połowie czerwca, że nie ma jeszcze żadnej odpowiedzi i nic nie wiedzą.

Potem mimo codziennie wysyłanych różnych emaili żadnej odpowiedzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

MarcinPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Afiliat
Masz tam jakieś wpływy w IronFx? To proszę pomóź.
Ja nie chcę kłócić się z nikim. Chce tylko moje 57tys zł.

Afiliat
Gaduła
Gaduła

MarcinPOL pisze:Afiliat
Masz tam jakieś wpływy w IronFx? To proszę pomóź.
Ja nie chcę kłócić się z nikim. Chce tylko moje 57tys zł.
Nie mam żadnych wpływów ale można spróbować coś zdziałać.Napisze do ciebie na priv co zrobić.

hank.chinaski
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: hank.chinaski »

jqk myślicie, że prawnicy mogą coś w tej sprawie wskórać ?

MarcinPOL
Stały bywalec
Stały bywalec

Stwierdzam, że w IronFx pracują sami kłamcy. Nie otrzymuję odpowiedzi od nikogo a piszę codziennie po 2-3 emaile do listy ponad 30 paru osób w Ironie i ich Partnerów.
Ostatnio zaczęli mi wmawiać, że nie złożyłem reklamacji. No to publikuje ją i dowód, że złożyłem.
Wmawiają mi, że ktoś z mojej rodziny prowadził handel w IronFx. Jest to oszczerstwo, bo nikt nie prowadził tam handlu w czasie jak ja miałem tam transakcje.

IronFx nie ma pieniędzy czy co tam się dzieje? Puszczają mi nerwy. Upubliczniam wszystko ku przestrodze. CySEC nie działa. Cypr to dzika wyspa z mafijnymi brokerami napędzanymi ruską kasą.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

kondziq
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: kondziq »

Przyjacielu nie rozmawiaj z Warszawskim biurem tylko prosto na Cypr. Ci tutaj nawijają makaron na uszy a do Cypru nic nie dochodzi. Pani z którą rozmawiałem z centrali była zdziwiona wręcz że jest ktoś taki jak ja i tak długo czeka na kasę. a po 3 dniach od tej rozmowy miałem pierwszą transzę. niestety juz kolejnej dyszki tak latwo nie moge wyjąć.

ODPOWIEDZ