Załączam screen dla potwierdzenia.johny_kam pisze:Witam,
Przerażony całym tym wątkiem zleciłem wypłatę z konta w IronFX. Na początek małą, około 2k PLN. Przez ponad tydzień czekałem i nic.
Wysyłałem mail do opiekuna rachunku. Dzien poczekałem i po kontakcie tel. z opiekunem rachunku wypłata została zrealizowana następnego dnia. Na pytanie, co było problemem: "Blokada była, ponieważ zostałem przez pomyłkę zakwalifikowany do osób nadużywających bonusy". Ale do mnie żadne info o tym nie trafiło.
Obecnie czekam na zrealizowanie kolejnej wypłaty, 20k PLN, którą zleciłem 23.06.2015. Dziś widzę, że rachunek już jest pusty. Mam nadzieję, że środki trafią na moje konto.
Zaznaczam, że z "pomocy" Pana Adam Sokolika nie skorzystałem. Jedynie z ciekawości zapytałem jak sprawa wygląda.
Ciekawe co będzie dalej z IronFX?
IronFx
Re: IronFx
- jamesfisher
- Pasjonat
Data Twojej rejestracji johny_kam i wypowiedzi wyłącznie w wątku IronFx świadczą, że jesteś osobą podstawioną (Photoshop wszystli przyjmie). Jak na razie tylko Chuck Norris potrafi wypłacać z IronFX.
Johny_kam: powiem tak: ściemniasz. I zupełnie Ci to nie wychodzi.
W piątek 26-06-2015 o 12:17 napisałeś:
Czyli co:
23 czerwca go zleciłeś wypłatę 2K, a 26 czerwca napisałeś, że czekałeś na nią ponad tydzień i nic się nie działo ?
W piątek 26-06-2015 o 12:17 napisałeś:
A teraz załączasz screena z wypłatą tych 2k PLN (a dokładnie 1956 zł) i widać na nim datę zlecenia 23-06.johny_kam pisze: Przerażony całym tym wątkiem zleciłem wypłatę z konta w IronFX. Na początek małą, około 2k PLN. Przez ponad tydzień czekałem i nic.
Czyli co:
23 czerwca go zleciłeś wypłatę 2K, a 26 czerwca napisałeś, że czekałeś na nią ponad tydzień i nic się nie działo ?
Iron ma nową ofertę bonusową.
Pierwszy bonus to 100% do 10 000 USD, a drugi 40% powitalny do 4 000 USD.
Za mały ten bonus w porównaniu do ryzyka
Czekam na 1000 %.
Za mały ten bonus w porównaniu do ryzyka

Czekam na 1000 %.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
MarioDM pisze:Iron ma nową ofertę bonusową.
Za mały ten bonus w porównaniu do ryzyka![]()
Czekam na 1000 %.
cudowne dziecko.
Nadal brak wypłaty z IronFx. Ponad 4 miesiące czekania i nadal nic.
Zero kontaktu z nimi.
Ponad 57 tysięcy do wypłaty.
Screen z panelu klienta IronFx.
http://zapodaj.net/85f96f33f8563.jpg.html
Marcin Poliwka
Zero kontaktu z nimi.
Ponad 57 tysięcy do wypłaty.
Screen z panelu klienta IronFx.
http://zapodaj.net/85f96f33f8563.jpg.html
Marcin Poliwka
hmmm ciekawi mnie czy gdyby zbankrutowali, to ich odpowiednik Bankowego Funduszu Gwarancyjnego zwróci jakieś pieniądze?
Są licencjonowani, więc powinni mieć tego rodzaju zabezpieczenie. Tak mi się wydaję, a przynajmniej kiedyś mi pewna pani od brokera powiedziała iż tak powinno być.
Pytanie jeśli jest, to ile oddają?
Są licencjonowani, więc powinni mieć tego rodzaju zabezpieczenie. Tak mi się wydaję, a przynajmniej kiedyś mi pewna pani od brokera powiedziała iż tak powinno być.
Pytanie jeśli jest, to ile oddają?
Jeżeli są zarejestrowani na Cyprze, to raczej szanse na odzyskanie kasy w przypadku wyłożenia się są bliskie zeru
Jak upadnie to zapomnijmy o tym ze cokolwiek wypłacimy. A Tobie drogi Marcinie polecam postraszyć czym możesz, nie wiem sądem itd. mi wyplacili 15 tysi po tym jak postraszyłem ale kolejne 10 z innego rachunku nadal czeka na wypłate. u mnie to trwalo niecaly miesiac. w sumie. i polecam wysylanie maili lub dzwonienie na Cypr. bo to biuro w Warszawie tylko makaron na uszy nawija.