zaczynam zaklinać spadki na edku o
później jakis wykresik dam
Pod co to S i dlaczego przeciw?Jones pisze:a ja z racji pozycji eS![]()
karnak pisze:Piszę, że od połowy marca mamy nowe rozdanie i kto się nie czuje na siłach, jak wielcy "mistrzowie" DT tego forum, bezpieczniej dla swojego kapitału jest grać zgodnie z trendem "świeżym", czyli wzrostowym, który nie powiedział jeszcze swojego ostatniego słowa ====> wolę bezpieczny mniejszy zysk niż duże ryzko gry przeciw nowemu trendowi:
na tym wykresie da sie pociągnąć jeszcze jedną liniekarnak pisze:Piszę, że od połowy marca mamy nowe rozdanie i kto się nie czuje na siłach, jak wielcy "mistrzowie" DT tego forum, bezpieczniej dla swojego kapitału jest grać zgodnie z trendem "świeżym", czyli wzrostowym, który nie powiedział jeszcze swojego ostatniego słowa ====> wolę bezpieczny mniejszy zysk niż duże ryzko gry przeciw nowemu trendowi:
np pod 0,707Fkarnak pisze:Pod co to S i dlaczego przeciw?Jones pisze:a ja z racji pozycji eS![]()
nie mam pytankarson pisze:karnak pisze:Piszę, że od połowy marca mamy nowe rozdanie i kto się nie czuje na siłach, jak wielcy "mistrzowie" DT tego forum, bezpieczniej dla swojego kapitału jest grać zgodnie z trendem "świeżym", czyli wzrostowym, który nie powiedział jeszcze swojego ostatniego słowa ====> wolę bezpieczny mniejszy zysk niż duże ryzko gry przeciw nowemu trendowi:
Ciezko sie nie zgodzic z tym ze trend na edku jest wzrostowy , tym bardziej z kontekscie DT. Od marca jest wiecej w gore niz w dol. No chyba ze ktos sie sugeruje wykresem dziennym grajac DT i kisi pozycje
Wyglada jak by miał sie dopiero od ok 1.20 odbić?karnak pisze:Piszę, że od połowy marca mamy nowe rozdanie i kto się nie czuje na siłach, jak wielcy "mistrzowie" DT tego forum, bezpieczniej dla swojego kapitału jest grać zgodnie z trendem "świeżym", czyli wzrostowym, który nie powiedział jeszcze swojego ostatniego słowa ====> wolę bezpieczny mniejszy zysk niż duże ryzko gry przeciw nowemu trendowi: