DayTrading: Środa 03.06.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 cze 2015, 00:00

Wzrost
15
43%
Bez zmian
5
14%
Spadek
15
43%

Liczba głosów: 35

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 03.06.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

kamilao1987 pisze:Nowy123 jak Ciebie czytam to nic tylko brzydkie słowa mi się na język nasuwają na Twój temat. Ignorant To jesteś TY. Od wczoraj uparcie pisałeś o S na edku. Dwa dni niezłego L. Wciskasz kity na tym forum. Proszę dobij do 19500 postów i znikaj z forum.

tak pisalem i mnie wybilo i o tym pisalem juz jednemu tu pisalem pisze sie tu o watku DT ze koles wyskakuje obraza ludzi co graja na DT a jak euro z 1,1400 jechalo na 1,0800 siedzial cicho

czy żaden tu nie rozumie sedna sprawy o co w niej chodzi CHYBA NIE

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

kamilao1987 pisze:Mój post usunięto. Nowy123 to irytujący pozer !!!!!!!!!!
Z tego względu nie wchodzę z nim w polemikę, bo wiem (z jego działalności na innym forum, z którego został usunięty), że dyskusja z nim nie ma najmniejszego sensu, a to co on pisze na temat gry to każdy niech sobie oceni sam - ja już mu to kiedyś pisałem i nie będę się powtarzał.

santo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: santo »

dobra wy dalej swoje.... to ja wyłuszcze skrót nawi DT wg mnie:

mało kto się przyzna do błędu sam, a już nie powiem żebym widział przez prawie rok a przez pół to już w ogóle żeby ktoś przyznał po czasie innemu racje

a tu skrót osób najaktywniejszych kolejnność dowolna:
1. merlin jedyna osoba nie krytykująca innych i wielki szacun za jego analizy oraz podejście do merytoryki. Mi pokazał wiele rzeczy i podejrzewam że jeszcze dużo się dowiem
2. żaba pokazywał wiele innych par niż EU. gdybyście poszerzyli horyzont poza EU GU i UJ to pewnie pojawiały by się sygnały z innych ciekawych par. A wyczucie formacji również bardzo dobre
3. nowy jak się skupi na eliocie to rewelacyjne sygnały ;) Wiele razy złapał górę wiele razy się nie udało ale poziomy s/r wzorowe, co z tego że czasem przebite i nie na mt4?
4. kusus fajne wyczucie rynku i poziomów często zrobi rewelacyjne piramidy. próbuje z krótkimi sl ..... czasem za krótkimi minimalnie, ale jk już złapie to prowadzi tak pozycje że cały swing jego....
5. Highend i jego fibo... przyznacie że złapał wiele razy zasięg pełnego swinga
6. niemaszek robi swoje i ma w dupie kłutnie, ale jego pivotowy plan działania jest tylko na dzienniku....
7. karnak daje się podpuścić teraz ale jak wyżęj opisałem jego "proste" kreski często działają tylko w długim okresie

Jak już widzicie swoje plusy to może zróbmy coś żeby wycisnąć pipsy a nie udowadniać który ma większego..... a ajk tak to proponuje melcie na sędziego ;)

chyba wyciągnełem noze dla wszystkich :mrgreen:
Nauka nauka nauka....... :564:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

kamilao1987 pisze:Mój post usunięto. Nowy123 to irytujący pozer !!!!!!!!!!

tak pozer ktory daje analizy przed faktem jak dzis pod korekty i kazdy kto wszedl zarobil :) to taki przyklad z dzis

naprawde tu chyba nikt nie rozumie sedna spawy na WĄTKU DT obrażana ludzi przez KARNAKA

Awatar użytkownika
karson
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: karson »

Nowy123 pisze:
Mozesz rozwinac mysl ? Moze faktycznie czegos nie rozumiem, ale chetnie sie dowiem :).

BTW Dziwne jest to forum a przynajmniej ten watek DT, bo czytajac go jest wiecej wyzwisk niz jakis konstruktywnych wypowiedzi.

Budyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Budyn »

jak to czytam, to mam wrażenie że wszyscy w dupe dostali, kase potracili, stąd agresja :))

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nowy123 pisze:
kamilao1987 pisze:Nowy123 jak Ciebie czytam to nic tylko brzydkie słowa mi się na język nasuwają na Twój temat. Ignorant To jesteś TY. Od wczoraj uparcie pisałeś o S na edku. Dwa dni niezłego L. Wciskasz kity na tym forum. Proszę dobij do 19500 postów i znikaj z forum.

tak pisalem i mnie wybilo i o tym pisalem juz jednemu tu pisalem pisze sie tu o watku DT ze koles wyskakuje obraza ludzi co graja na DT a jak euro z 1,1400 jechalo na 1,0800 siedzial cicho

jeszcze jedno jesli masz 100 % trafnych analiz to szacun

ja wiem ze taka natura ze jak cos nie wyjdzie to jest temat ale dzisiejsza gra na korekte na CAD itp to nie wazne

czy to jak sie ostrzegało jednego kolege by nie lapac L na EUR i podawalo T1 TP2 TP3 na wykresach i wszystko weszlo czy to na GBP USD - ABC

ze sie gralo jak piszesz na 5 na eru usd piszac ze negacja 4 po przejsciu 1,1060 70 i pisalo sie ze blad popelnio wczoraj z 1,161 fib tak zrobilo sie blad sl powybialo i co z tego jak dzis z nawiazka odrobione

przepraszam ze nie mam 100 % trafnoscii tez bledy popelniam ale jak ty masz szacunek chyle czola

powtarzam

-- Dodano: śr 03-06-2015, 23:32 --
karson pisze:
Nowy123 pisze:
Mozesz rozwinac mysl ? Moze faktycznie czegos nie rozumiem, ale chetnie sie dowiem :).

BTW Dziwne jest to forum a przynajmniej ten watek DT, bo czytajac go jest wiecej wyzwisk niz jakis konstruktywnych wypowiedzi.
ale jakie wyzwiska ignorant to nie wyzwisko sedno sprawy taka ze koles na watku o DT obraza ludzi twierdzac ze wszyscy co graja na dt to dawcy - na watku DT :) a on tylko zarabia :lol: :lol:

waz69
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: waz69 »

KARNAK - o.k. powiedzmy że masz rację i trend się zmienił. Podaj mi więc chodź jeden powód FUNDAMENTALNY na poparcie trendu wzrostowego na edku( tylko nie pisz "bo rośnie" - to nie fundament). Dopóki nie mam powodów fundamentalnych, to dla mnie trend jest tylko w dół i gram eski. Sam w tej chwili tracę kasę "łapiąc górki" - nie mam do nikogo o to pretensji BO TO JA KLIKAM "ENTER" (co najwyżej mam je do siebie że wogóle zagrałem zamiast poczekać na potwierdzenie zakończenia KOREKTY - I TYLKO KOREKTY).

Nowy123 - mam jedną prośbę - WIĘCEJ LUZU (w ostateczności masz "ignora" choć pewnie go już dawno użyłeś :D )
Tak naprawdę chyba nikt z byłych i aktualnych uczestników tego działu (DT) nie gra wyłącznie DT (nawet ty czy np. atlanticos często piszecie w swoich projekcjach że "plan" na kilka dni albo że z zagrania z wczoraj wpadło troche pipsów).
A nieeee klimokrates zdaje się że rzeczywiście celuje tylko DT
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. :569:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Budyn pisze:jak to czytam, to mam wrażenie że wszyscy w dupe dostali, kase potracili, stąd agresja :))
mi wybli Sl i pisalem wczoraj o tym ale dzis odrobione z na CAD NZD AUD pod korekte abc tu nie agresja tylko koles na watku o DT obraza ludzi twierdzac ze wszyscy co graja na dt to dawcy - na watku DT :) a on tylko zarabia :lol: :lol: a jak z 1,14x edek spadl na 1,0826 TP3 siedzial cicho pod miotła modlac sie by nie bylo 5 tki w dol bo z long term tyle trzymania L i nic by nie bylo czy wczoraj biorac L na 1,1185 gdy kukus bral S na cofke zjazd na 1.075 CISZA ;) ani slowa o tym nie powiedzial ale to mniejsza z tym chodzi o fakt ze koles na watku DT obraza wszystkich nie grajacych bo tylko on zarabiaja long term o to chodzi

koncze bo to jak walka z wiatrakami :lol: :lol: milej nocy dla wszystkich

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

waz69 pisze:KARNAK - o.k. powiedzmy że masz rację i trend się zmienił. Podaj mi więc chodź jeden powód FUNDAMENTALNY na poparcie trendu wzrostowego na edku( tylko nie pisz "bo rośnie" - to nie fundament). Dopóki nie mam powodów fundamentalnych, to dla mnie trend jest tylko w dół i gram eski. Sam w tej chwili tracę kasę "łapiąc górki" - nie mam do nikogo o to pretensji BO TO JA KLIKAM "ENTER" (co najwyżej mam je do siebie że wogóle zagrałem zamiast poczekać na potwierdzenie zakończenia KOREKTY - I TYLKO KOREKTY).

Nowy123 - mam jedną prośbę - WIĘCEJ LUZU (w ostateczności masz "ignora" choć pewnie go już dawno użyłeś :D )
Tak naprawdę chyba nikt z byłych i aktualnych uczestników tego działu (DT) nie gra wyłącznie DT (nawet ty czy np. atlanticos często piszecie w swoich projekcjach że "plan" na kilka dni albo że z zagrania z wczoraj wpadło troche pipsów).
A nieeee klimokrates zdaje się że rzeczywiście celuje tylko DT
Pisałem już na tym forum, że zupełnie nie interesują mnie fundamenty, analizuję rynek tylko w oparciu o wykresy przy pomocy swoich autorskich metod AT, które ciągle doskonalę.
Jak ktoś gra w oparciu o fundamenty i ma na to skuteczny sposób to mu gratuluję, ja się takowego nie dopracowałem.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2015, 23:48 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany