dobra wy dalej swoje.... to ja wyłuszcze skrót nawi DT wg mnie:
mało kto się przyzna do błędu
sam, a już nie powiem żebym widział przez prawie rok a przez pół to już w ogóle żeby ktoś przyznał po czasie innemu racje
a tu skrót osób najaktywniejszych kolejnność dowolna:
1.
merlin jedyna osoba nie krytykująca innych i wielki szacun za jego analizy oraz podejście do merytoryki. Mi pokazał wiele rzeczy i podejrzewam że jeszcze dużo się dowiem
2.
żaba pokazywał wiele innych par niż EU. gdybyście poszerzyli horyzont poza EU GU i UJ to pewnie pojawiały by się sygnały z innych ciekawych par. A wyczucie formacji również bardzo dobre
3.
nowy jak się skupi na eliocie to rewelacyjne sygnały

Wiele razy złapał górę wiele razy się nie udało ale poziomy s/r wzorowe, co z tego że czasem przebite i nie na mt4?
4.
kusus fajne wyczucie rynku i poziomów często zrobi rewelacyjne piramidy. próbuje z krótkimi sl ..... czasem za krótkimi minimalnie, ale jk już złapie to prowadzi tak pozycje że cały swing jego....
5.
Highend i jego fibo... przyznacie że złapał wiele razy zasięg pełnego swinga
6.
niemaszek robi swoje i ma w dupie kłutnie, ale jego pivotowy plan działania jest tylko na dzienniku....
7.
karnak daje się podpuścić teraz ale jak wyżęj opisałem jego "proste" kreski często działają tylko w długim okresie
Jak już widzicie swoje plusy to może zróbmy coś żeby wycisnąć pipsy a nie udowadniać który ma większego..... a ajk tak to proponuje
melcie na sędziego
chyba wyciągnełem noze dla wszystkich