DayTrading: Środa 03.06.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 cze 2015, 00:00

Wzrost
15
43%
Bez zmian
5
14%
Spadek
15
43%

Liczba głosów: 35

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 03.06.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

waz69 pisze:KARNAK - o.k. powiedzmy że masz rację i trend się zmienił. Podaj mi więc chodź jeden powód FUNDAMENTALNY na poparcie trendu wzrostowego na edku( tylko nie pisz "bo rośnie" - to nie fundament). Dopóki nie mam powodów fundamentalnych, to dla mnie trend jest tylko w dół i gram eski. Sam w tej chwili tracę kasę "łapiąc górki" - nie mam do nikogo o to pretensji BO TO JA KLIKAM "ENTER" (co najwyżej mam je do siebie że wogóle zagrałem zamiast poczekać na potwierdzenie zakończenia KOREKTY - I TYLKO KOREKTY).

Nowy123 - mam jedną prośbę - WIĘCEJ LUZU (w ostateczności masz "ignora" choć pewnie go już dawno użyłeś :D )
Tak naprawdę chyba nikt z byłych i aktualnych uczestników tego działu (DT) nie gra wyłącznie DT (nawet ty czy np. atlanticos często piszecie w swoich projekcjach że "plan" na kilka dni albo że z zagrania z wczoraj wpadło troche pipsów).
A nieeee klimokrates zdaje się że rzeczywiście celuje tylko DT
spoko :) nie raz sie traduje DT a pozycje pod fale czekajac koniec 5 czy C itp sa trzymane dluzej a gra sie pod podfale na DT ale zeby mowic od razu ze DT grający to dawcy sorry to nie wie co to DT i Trading na fx

dobrej nocki 3- 30 AUD sprzedaz

-- Dodano: śr 03-06-2015, 23:51 --

przypominam

You have written that the Federal Reserve remains on track to raise interest rates later this year and this will accelerate the capital inflows driving the dollar higher. You previously warned that this will also set off further defaults in emerging market debt and you have also said that the pension funds desperately need higher rates to survive. But higher rates will blow up the government budget. This seems like a real mess. Is there any way out of this nightmare? http://armstrongeconomics.com/archives/31208

http://dwagrosze.com/2015/05/eutanazja- ... rytow.html

co do stop %

Zablokowany