DayTrading: Wtorek 26.05.2015
Re: DayTrading: Wtorek 26.05.2015
Żaba tak na szybko schemat jaki się powtarza na edku
liczony z ostatniej do 1 fali
PS nie jestem magikiem ale widać jak to robią
cd-musi być 5 falowe ,UWAGA ja gram odwrotnie niż to co nakazuje teoria ,czyli gram na potencjalne utworzenie formacji ,i przestawiam się po utworzeniu formacji
ale wciąż mam mało czasu na forexa i z tond małe zyski 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
uwaga na index dolara 
Zgadzam sIe, ale pierwsze sensowne wsparcie to okolice 121.70-50. Prawdopodobienstwo cofki tak 100 pipsow tez duze. DobIeranIe L na tych pozIomach wydaje mi sIe bardzIej niebezpIeczne.dobryfxplayer pisze:kupuj L na wsparciach... nie mysl o esach czlowieku!karson pisze:Co myslicie o S na uj z obecnych poziomow do 118 moze nawet 116 w dluzszej perspektywie ?
- atlanticos
- Maniak

ujek h1 - dwutygodniowy kanal... wg mnie pierwsze podejscie do dolnej bandy bedzie wybronione i utworza jakas formacje odwrocenia przed wybiciem...po wybiciu 121 do testu IMOkarson pisze:Zgadzam sIe, ale pierwsze sensowne wsparcie to okolice 121.70-50. Prawdopodobienstwo cofki tak 100 pipsow tez duze. DobIeranIe L na tych pozIomach wydaje mi sIe bardzIej niebezpIeczne.dobryfxplayer pisze:kupuj L na wsparciach... nie mysl o esach czlowieku!karson pisze:Co myslicie o S na uj z obecnych poziomow do 118 moze nawet 116 w dluzszej perspektywie ?
https://www.tradingview.com/x/sb6lUmIP/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
oj widze, dzisiaj zlotowa znowu pada na pystk a do objecia stanowiska przez du... jeszcze troche zostalo 
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
to sie Michalczewski pospieszyl z ta sprzedaza eur. 
http://eurosport.onet.pl/dariusz-tiger- ... udy/xbdwyl
http://eurosport.onet.pl/dariusz-tiger- ... udy/xbdwyl
Klin końcowy na USD TRY ? m5/m1
sp500 - caly czas krotkie trzymane - z przedziału 2117- 2130
- dobryfxplayer
- Maniak

jeden glupi/nieprzewidziany ruch ceny i sl wyciety przez spread na tej parze.przemqus pisze:Klin końcowy na USD TRY ? m5/m1
z takim spreadem to minnimum chyba h1/h4... a nie M1 !!!! dżizas!
przepraszam. czasem mnie nosi
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Zastanawiałem się o co by mój portfel inwestycyjny rozszerzyć i wybór padł na Nikkei.
Dobry spread, niewielkie koszty. Tak patrząc na wykres to wrzucić longa i trzymać pół roku?
Nie znam się na tym indeksie, warto inwestować? Ja w swoim zakresie się przez weekend zapoznam bo czasu nie mam teraz.
Dobry spread, niewielkie koszty. Tak patrząc na wykres to wrzucić longa i trzymać pół roku?
Nie znam się na tym indeksie, warto inwestować? Ja w swoim zakresie się przez weekend zapoznam bo czasu nie mam teraz.