Jeszcze 84 k i koncze z forexem

Małe zyski z tond że po 1 wróciłem do Forexa 2 miesiące temu po 3 letniej przerwie ,po drugie dojazd z pracy (Zgierz)kamilao1987 pisze:"stąd małe zyski" !!!!MERLIN pisze:Żaba tak na szybko schemat jaki się powtarza na edkuliczony z ostatniej do 1 fali
PS nie jestem magikiem ale widać jak to robią
cd-musi być 5 falowe ,UWAGA ja gram odwrotnie niż to co nakazuje teoria ,czyli gram na potencjalne utworzenie formacji ,i przestawiam się po utworzeniu formacji
ale wciąż mam mało czasu na forexa i z tond małe zyski
jak nie da sięmorro76 pisze:Na czym można inwestować majac 195 zł??
Ja wsadzilem po długiej przerwie 1000 zł ... 29 kwietnia...
W zasadzie na DT i kilkudniowych manewrach zrobilem z tego 4500
I pamietna kolacja... a w zasadzie komunikat z rana Pana z EBC przeczesał mnie pokory nauczył.
Znowu mikroloty
Naprawdę nie widzisz tego błędu?MERLIN pisze:Małe zyski z tond że po 1 wróciłem do Forexa 2 miesiące temu po 3 letniej przerwie ,po drugie dojazd z pracy (Zgierz)kamilao1987 pisze:"stąd małe zyski" !!!!MERLIN pisze:Żaba tak na szybko schemat jaki się powtarza na edkuliczony z ostatniej do 1 fali
PS nie jestem magikiem ale widać jak to robią
cd-musi być 5 falowe ,UWAGA ja gram odwrotnie niż to co nakazuje teoria ,czyli gram na potencjalne utworzenie formacji ,i przestawiam się po utworzeniu formacji
ale wciąż mam mało czasu na forexa i z tond małe zyski
do Łodzi trwa jakieś 1H-1.5H a po 3 bardzo małe konto ,chyba najmniejsze z was wszystkich 195 zł-z tą kwotą szału niema.
![]()
i co pewnie zdziwiony
to prawie sąsiadami jesteśmyMERLIN pisze:po drugie dojazd z pracy (Zgierz)do Łodzi trwa jakieś 1H-1.5H
u mnie jeszcze z 50 milionów i też rzucam te cholerstwo w kątKusus pisze:Smiechem zartem ale... Porealizowalem zyski. Dzisiaj kosmiczny % do depo wpadl bo az 5.2% i wydaje mi sie ze chwila oddechu na edku powinna jutro byc. Wiecznie spadac nie bedzie a przed nami betonowa podloga przy 1.0850 ktorej bez rozpedu nie przejda.
Jeszcze 84 k i koncze z forexem