Zgadzam sIe, ale pierwsze sensowne wsparcie to okolice 121.70-50. Prawdopodobienstwo cofki tak 100 pipsow tez duze. DobIeranIe L na tych pozIomach wydaje mi sIe bardzIej niebezpIeczne.dobryfxplayer pisze:kupuj L na wsparciach... nie mysl o esach czlowieku!karson pisze:Co myslicie o S na uj z obecnych poziomow do 118 moze nawet 116 w dluzszej perspektywie ?
ujek h1 - dwutygodniowy kanal... wg mnie pierwsze podejscie do dolnej bandy bedzie wybronione i utworza jakas formacje odwrocenia przed wybiciem...po wybiciu 121 do testu IMOkarson pisze:Zgadzam sIe, ale pierwsze sensowne wsparcie to okolice 121.70-50. Prawdopodobienstwo cofki tak 100 pipsow tez duze. DobIeranIe L na tych pozIomach wydaje mi sIe bardzIej niebezpIeczne.dobryfxplayer pisze:kupuj L na wsparciach... nie mysl o esach czlowieku!karson pisze:Co myslicie o S na uj z obecnych poziomow do 118 moze nawet 116 w dluzszej perspektywie ?
jeden glupi/nieprzewidziany ruch ceny i sl wyciety przez spread na tej parze.przemqus pisze:Klin końcowy na USD TRY ? m5/m1