IronFx
-
- Pasjonat
Re: IronFx
Adamasokolika też nie ma ? 

nowe wieści o IronFX:
https://www.atozforex.com/news/rumors-i ... -for-sale/
-- 14 maja 2015, 20:31 --
i jeszcze od magnatów... szczególnie ciekawe są komentarze po tekstem magnatów ...
http://www.financemagnates.com/forex/an ... eddy-sagi/
https://www.atozforex.com/news/rumors-i ... -for-sale/
-- 14 maja 2015, 20:31 --
i jeszcze od magnatów... szczególnie ciekawe są komentarze po tekstem magnatów ...
http://www.financemagnates.com/forex/an ... eddy-sagi/
-
- Stały bywalec
Nieco nieaktualne informacje, tutaj jest sprostowanie http://leaprate.com/2015/05/sources-clo ... n-rumours/
Aczkolwiek żartem tygodnia jest tekst: These sources have also indicated to us that the company is in a very strong financial position with Q1 profits coming in at record levels, with IronFX having deftly managed through the mid-January Swiss Franc spike.
Aczkolwiek żartem tygodnia jest tekst: These sources have also indicated to us that the company is in a very strong financial position with Q1 profits coming in at record levels, with IronFX having deftly managed through the mid-January Swiss Franc spike.

jackub pisze:nowe wieści o IronFX:
- aniacfiszan
- Gaduła
Apeluje o zbanowanie tego adamasokolika!.... spamuje forum
co do szkolenia, nie za dużo ludzi, mniej niż na ostatnim szkoleniu. tak do końca bez szumu się nie obeszło, ale nie będę tu na forum nic więcej mówić... niejaki adamsokolik czy tam Pan K. nie było nie protestował nie robił szumu, szum potrafi robić tylko tu na forum!
czekam na wypłatę od ironfx moje 109$
niewiele, drobne, ale czekam już ponad 3 miesiące
co do szkolenia, nie za dużo ludzi, mniej niż na ostatnim szkoleniu. tak do końca bez szumu się nie obeszło, ale nie będę tu na forum nic więcej mówić... niejaki adamsokolik czy tam Pan K. nie było nie protestował nie robił szumu, szum potrafi robić tylko tu na forum!
czekam na wypłatę od ironfx moje 109$

- bartek1916
- Pasjonat
A co z tym "strajkiem"? Cos sie wydarzylo dzis?
bartek1916 pisze:A co z tym "strajkiem"? Cos sie wydarzylo dzis?
trwał trochę dłużej niż czas poświęcony na napisanie tego pytania

poza tym w obecności gościa /prowadzącego a nie chociaż jednego pracownika Ironfx, który zaprosił dwóch Pudzianów na szkolenie i mieli zaszczyt wyprowadzić niezainteresowanych tematem szkolenia
Ja niestety się spóźniłem, zaskoczyły mnie korki ciągnące się Raszyna aż do centrum, czasem jeżdże do Wawy, ale nie zdażyło mi się w czwartek takie korki przy wjeździe. Niestety dwóch pudzianów już mnie nie wpuściło. No event to tak skromnie, tak jak kiedyś pisałem, trzeba zajrzeć do biura, dziś byli przygotowani, po za tym wtedy jest wiecej pracowników.
Ale nas zauważyli, może przed następną konferencją wypłacą wszystkim kasę
Ale nas zauważyli, może przed następną konferencją wypłacą wszystkim kasę

widzę dalej temat się ciągnie....
Tak mi przyszło do głowy i jest to tylko moje przypuszczenie.
Po tej frankowej akcji SBN na pierwszą chwile Iron wykazał stratę kliku/kilkunastu milionów$
Potem nagle się znalazło chyba 15kk jeśli dobrze pamiętam.
Przyszło mi do głowy wtedy że realnie odnieśli tą stratę, ale marketingowo wykazali zysk, bo przy takiej stracie wytracili by klientów.
Dodaje mi się to z faktem, że nie wypłacają nadal ludziom kasy...
Bardzo ciekawi mnie rozwiązanie sytuacji/tematu.
Tak mi przyszło do głowy i jest to tylko moje przypuszczenie.
Po tej frankowej akcji SBN na pierwszą chwile Iron wykazał stratę kliku/kilkunastu milionów$
Potem nagle się znalazło chyba 15kk jeśli dobrze pamiętam.
Przyszło mi do głowy wtedy że realnie odnieśli tą stratę, ale marketingowo wykazali zysk, bo przy takiej stracie wytracili by klientów.
Dodaje mi się to z faktem, że nie wypłacają nadal ludziom kasy...
Bardzo ciekawi mnie rozwiązanie sytuacji/tematu.
Nie będę opisywał dokładnie, ale wszyscy dowiedzieli się na tym Seminarium, że są oszukani klienci, którzy czekają na wypłaty od kilku miesięcy.
Birger dowiedział się, że współpracuje z brokerem oszukującym klientów. Na pytanie o to, nie wiedział co odpowiedzieć.
Z organizatorów był tylko jakiś młokos, co nic nie może pomóc. Reszta pochowała się.
Samo seminarium słabo przygotowane, bo w sali było jasno a obraz z rzutnika. Nic nie było widać.
Birger dowiedział się, że współpracuje z brokerem oszukującym klientów. Na pytanie o to, nie wiedział co odpowiedzieć.
Z organizatorów był tylko jakiś młokos, co nic nie może pomóc. Reszta pochowała się.
Samo seminarium słabo przygotowane, bo w sali było jasno a obraz z rzutnika. Nic nie było widać.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
To adamsokolik w końcu był, czy go nie było? bo się pogubiłem
Edit: Wcześniej coś wrzucał o zrobieniu nowych zdjęć "Ironików", teraz tego posta nie widze
Edit: Wcześniej coś wrzucał o zrobieniu nowych zdjęć "Ironików", teraz tego posta nie widze