IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: adamsokolik »

Oszustwo – przestępstwo polegające na doprowadzeniu innej osoby do niekorzystnego rozporządzenia mieniem własnym lub cudzym za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania jej błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. Skoro według Ciebie jakiekolwiek zachowanie pasuje do tego opisu to zapisz się do lekarza. Sprawa została umorzona. Nie dotyczyła żadnego oszustwa, tylko zarabiania na rynku finansowym bez zgody KNF.

Windykacja jest procesem złożonym, a dowody na jej skuteczność są nawet w postach użytkowników tego forum, którzy odzyskali dzięki nam pieniądze z Irona. Co więcej nawet administrator tego forum, po zapoznaniu się z dokumentami potwierdził to. Nie jesteś żadnym autorytetem, tylko zwykłym trolem internetowym. Dlatego polemika z taką osobą jak Ty z jednej strony jest śmieszna, ale z drugiej bezzasadna. :569:
Sanczez pisze: Coś czuje w kościach że zaraz się dowiem że pracuje dla IronFX

sallesman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sallesman »

Brawo Sanczez.. :D

Sanczez
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Sanczez »

Daj spokój, admin wrzucił potwierdzenie jednej wypłaty środków "niby" po twojej interwencji, śmieszny jesteś ;) to ja też mogę powiedzieć że dzięki mnie ludzie odzyskają pieniądze, a jak jednej z 50 osób które się do mnie zgłoszą randomowo wypłacą (a wiemy że tak się zdarza) to powiedzieć że to dzięki mnie ;) i zainkasować kolejne 1,5 k zł ;) naprawdę, jeden post o skuteczności, dowody zwalające z nóg i skłaniające do wpłaty 1,5 zł w ciemno ;)

Ah, "Nie dotyczyła żadnego oszustwa, tylko zarabiania na rynku finansowym bez zgody KNF", fajnie zarabiałeś na rynku finansowym skoro "Nie było w tej sprawie żadnych transakcji" ;) faktycznie, specjalista, pełny profesjonalizm i transparentność

Gdzie ja napisałem że jestem autorytetem? Dziele się swoimi wątpliwościami które potrafię uargumentować, z czym ty chcesz polemizować? Non stop ktoś cie łapie na ściemnianiu, jak cie nie nazywać oszustem? Tylko piszesz jakieś kocopoły i slogany

Przecież to logiczne, że nawet jeśli (zaznaczam, nawet jeśli) odzyskać te pieniądze można za twoją pomocą, to lepiej skorzystać z firmy sprawdzonej i o dobrej opinii niż z pomocy typka z jakiegoś wygwizdowa z listy ostrzeżeń KNFu, bo czego sprawdzona firma nie ma co ty masz? wrodzony talent do krętactwa?

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Jeszcze raz: polemika z Tobą to strata czasu.

Tymczasem przypominam, że IronFX to najlepszy z brokerów na świecie (tylko niektóre przykłady inwestorów):
- 42,3 tys USD brak jakichkolwiek wypłat od 19.02.2015 r.
- 92 tys. zł brak jakichkolwiek wypłat od 02.03.2015r,
- 55,8 tys. zł brak wypłaty od 09.02.2015r.
- 39,1 tys. zł brak jakichkolwiek wypłat od 24.02.2015r.
- 13,6 tys USD brak jakichkolwiek wypłat od 20.02.2015 r.
- 20,2 tys. zł brak jakichkolwiek wypłat od 16.03.2015 r.
- 45 tys USD brak jakichkolwiek wypłat od 09.03.2015 r.
- 40,8 tys USD brak jakichkolwiek wypłat od 18.02.2015 r.
- 11,1 tys USD brak jakichkolwiek wypłat od 12.02.2015 r.
- 39 tys USD brak jakichkolwiek wypłat od 23.02.2015 r.

To nawet nie jest TOP 10. To pierwsze z brzegu rachunki, bez jakichkolwiek wypłat od około 3 miesięcy. Dochodzenie na rachunku ? Totalne brednie. IronFX, nie podał żadnych konkretnych powodów takiej sytuacji. Nie wypłacił chociażby drobnych kwot, nawet jeżeli ktoś chciał sobie wypłacić tylko ułamek swojego depozytu, inwestorzy nie dostali złamanego grosza. :569:

Wkrótce lista ponad 30 rachunków (która cały czas się zwiększa), z print screenami, korespondencją mailową oraz nagranymi rozmowami pojawi się na stronie IronFxFraud.eu. Zgłoszenie do cypryjskiej prokuratury w toku.
Wszystkich oszukanych inwestorów zapraszamy do kontaktu z najgorszym windykatorem w branży adamsokolik@onet.eu

Czym więcej będzie Was przy zgłoszeniu do prokuratury, tym większą macie szansę, że służby podejmą zdecydowane kroki. Na dowód tego, że Ironowa zaraza obejmuje cały świat poczytajcie sobie:

http://ironfxscam.com/ oraz https://www.youtube.com/watch?v=mJ4tFR-Ijps the hungarian boss (Zoltan Nemeth) is working for Ironfx UK right now

Pamiętajcie Ironiki. Teraz każą Wam jak marionetkom robić wszystko, żeby przeinaczać rzeczywistość. Mamić i dyskredytować innych, przedstawiając swoją firemkę jako ósmy cud świata :563: W grupie czujecie się mocni. Jeden drugiego klepie po plecach. Ale przyjdzie taki czas, że zaczniecie przepraszać na salach sądowych żeby dostawać jak najmniejsze wyroki za swoje oszustwa. Wkrótce przekonacie się, już tego lata. :569:
Sanczez pisze:Daj spokój,

Sanczez
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Sanczez »

Jak byś chociaż potrafił polemizować ;)

"Ironiki", co za profesjonalizm, język i ton godny kaznodziei po szkoleniu nlp a nie specjalisty.

Niemniej jednak, powodzenia

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Sanczez pisze:Przez sąd zostałeś (zostaliście?) uznany za winnego, jesteś na liście ostrzeżeń KNFu, ciągle kręcisz - jesteś oszustem

To dla ciebie nielogiczne? Co jest więcej potrzebne żeby kogoś nazwać oszustem?

Naprawdę, nikt w całym kraju nie umie odebrać pieniędzy od IronFX tylko (za jedyne 1,5 k zł z góry) specjalista windykator z wyrokiem sądu i będący na liście KNFu, który nie potrafi udowodnić swojej skuteczności, nie rozśmieszaj mnie ;)

Coś czuje w kościach że zaraz się dowiem że pracuje dla IronFX
Panowie dajcie sobie spokój z tym wzajemnym obrzucaniem błotem. Czas pokaże kto miał rację. Odnośnie Adamasokolika, to moim zdaniem ma on racje. Nie został uznany winnym, wyrokiem sądu za oszustwa a za brak stosownych licencji (zezwoleń) do działalności finansowej. Faktem jest że są wymagane takie licencje aby przeciwdziałać oszustwom. To jednak, że ktoś działał bez takowych licencji nie czyni go oszustem.
Ponadto fakt że był (jest) na liście ostrzeżeń KNF to nie oznacza, że jest oszustem. Przypomnę tylko , że np. Armada też jest (była) na liście ostrzeżeń i jak mi wiadomo nikogo nie oszukała.

Awatar użytkownika
Robek86
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Robek86 »

Mam niepotwierdzone informacje, że mają wszystkim wypłacić kasę, to napawa nadzieją, zwłaszcza fakt, że część moich znajomych wypłaciła forsę, tylko czemu nie ja kurde?? No nic dziś wyrwę im odpowiedź z gardła.

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

W ramach przygotowywanego pozwu do prokuratury cypryjskiej jutro kończymy przyjmowanie chętnych do przyłączenia się. Do zapłaty będzie jedynie kwota wynagrodzenie adwokata podzielone na ilość przyłączonych do pozwu inwestorów.

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

I co ?? Nikogo nie ma z poszkodowanych .. moze to i lepiej dla brokera. Ale nie ma tak duzo osob jak ostatnio na szkoleniu

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

aniacfiszan pisze:I co ?? Nikogo nie ma z poszkodowanych .. moze to i lepiej dla brokera. Ale nie ma tak duzo osob jak ostatnio na szkoleniu
I co Aniu, żadnych rewolucji, "prawdy" nikt nie objawial z odgrażających się??
Ostatnio zmieniony 14 maja 2015, 19:23 przez jackub, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ