IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

Sanczez
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: Sanczez »

Ktoś korzysta z usług człowieka znajdującego się na liście ostrzeżeń KNFu (czyli z usług ewidentnego oszusta) do odzyskania pieniędzy od innego oszusta? Ten świat mnie zadziwia ;) Wcześniej "spec od inwestycji", nagle "spec od windykacji" :) do tego raz się nazywa Adam Sokolik, a innym razem inaczej ;) może rozdwojenie jaźni, jedna jaźń (sokolik) to windykator, druga (kamil) to inwestor! tylko nie inwestujcie u drugiego pieniędzy odzyskanych przez pierwszego ;p

maniekmt2168
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: maniekmt2168 »

Mario38 pisze:Witam cały kapitał jest już na koncie dzięki bogu .Jednak jak jest konto wporzo . to wypłacają ja czekałem 48 dni od zlecenia .Kwota jaką wypłaciłem 68k. Życzę wam cierpliwości i nie dajcie się naciągać przez windykatorów .To jest mój ostatni wpis , nie chcę więcej mieć nic wspólnego z Ironfx. Pozdrawiam.
Wyplacaja wyplacaja, u mnie tydzien. Jak ktos ma problem mozna postraszac ich mailami po angielsku oszywiscie. Maile wysylac codziennie na podana nizej liste mailingowa (w pole bcc). Byc moze komus przyspieszy to wyplate.

info(at)ironfx.com,
support(at)ironfx.com,
introducers(at)ironfx.com,
funding(at)ironfx.com,
sales(at)ironfx.com,
trading(at)ironfx.com,
MAKashiouris(at)ironfx.com,
MKashiouris(at)ironfx.com,
DKyriacou(at)ironfx.com,
SChristophi(at)ironfx.com,
DHatzis(at)ironfx.com,
MGittler(at)ironfx.com>,
SKashiouris(at)ironfx.com,
YMai(at)ironfx.com,
PPanayides(at)ironfx.com,
MPittalis(at)ironfx.com,
NSaleh(at)ironfx.com,
TDemetriou(at)ironfx.com,
IPavlou(at)ironfx.com,
PGEconomides(at)ironfx.com,
PEconomides(at)ironfx.com,
NNicolaou(at)ironfx.com,
PRialas(at)ironfx.com

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Robek86
Ja będę w Wawie na tym seminarium 14 Maja.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

sallesman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sallesman »

Mam screena z postem tego "pseudo-windykatora", jak szkaluje słowami : " Team Leader oszukańców.. ", i bez zgody publikuje wizerunki ludzi.. myślę że poszkodowani za moją namową, łupną mu pozew zbiorowy o publiczne znieważanie.. I doigrał się .. dodatkowo strzelił sobie w kolano wymieniając ich z nazwiska, publicznie obrażając.. :mrgreen:

sallesman
Stały bywalec
Stały bywalec

Jasne, ale wymienianie z nazwiska, i dopisek że jest to oszust, to już chyba niekoniecznie uzasadnione.. osobiście chyba nikt by nie chciał aby przy publikacji jego fotografii widniał taki opis.. czy będzie pozew, oczywiście zadecydują poszkodowani.. ja na pewno bym nie pozostał obojętny, gdyby dotyczyło to mnie. pożywiom, uwodiom.. :p

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

sallesman pisze:Jasne, ale wymienianie z nazwiska, i dopisek że jest to oszust, to już chyba niekoniecznie uzasadnione.. osobiście chyba nikt by nie chciał aby przy publikacji jego fotografii widniał taki opis.. czy będzie pozew, oczywiście zadecydują poszkodowani.. ja na pewno bym nie pozostał obojętny, gdyby dotyczyło to mnie. pożywiom, uwodiom.. :p
i TU się z Kolegą, choć nie chcem ale muszem zgodzić. Jeżeli komuś nie udowodniono winy i nie został skazany prawomocnym wyrokiem sądu nie jest w swietle prawa oszustem i nie powinno się go tak nazywać. Piszę więc zgodnie z literą prawa. Te osoby , które wymienił Sokolik są podejrzane o oszustwa-- nie są oszustami. Osobiście jak wspomniałem odnośnie pana Rybaka uważam tak jak napisałem. Nie piszę, że to oszust bo mnie nie oszukał ale profesjonalista z niego jak z koziej dupy trąbka.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 00:27 przez andrzej-sk, łącznie zmieniany 1 raz.

sallesman
Stały bywalec
Stały bywalec

Też trzymam tam kasę, pomimo tylu kontrowersji.. :wink:

Awatar użytkownika
Robek86
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Robek86 »

adamsokolik pisze:Zacna idea, ale niektórzy ludzie nie mają fejsa. Natomiast będzie na pewno sporo inwestorów. :569:
Robek86 pisze: No dobra z tymi barykadami przesadziłem. Utworzyłem grupę na FB, https://www.facebook.com/events/1444115549233439/ kto będzie wpisywać się, ale poważnie, jak klikniesz, że będzie to przyjedź, jak będą 2 osob to efektu nie będzie. Pojedziemy po swoje pieniądze.

No niektórzy dużo powiedziane nikt się nie zapisał. To może na tym forum utworzymy temat, i zrobimy listę. W sumie co to za problem pojechać, przeciez to raptem 200 km ode mnie. Tylko, że w obecnej sytuacji gdy musze się liczyć z każdym groszem to wolę jednak nie wydawać na bezowocną wycieczkę do Wawy, zwłaszcza jak miałbym być sam. Jednostka jest niczym w kupie siła itp.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

sallesman
Pozew to szykuje się przeciwko tym opiekunom kont w IronFx. Klient ma tylko kontakt z nimi. Oni będą pierwszymi do składania wyjaśnień. Niech szykują się na rozprawę. Za kłamstwa, odwlekanie wypłat przy jednoczesnym zapewnianiu, że już za kilka dni wyjdzie wypłata.

Dodatkowo Ci opiekunowie klientów w Ironie sami publikują swoje zdjęcia na LinkedIn czy GoldenLine. A, że Pan Sokolik zebrał jakąś grupę klientów pewnie i ma dowody na nich to nazywa sprawę po imieniu. Nie dziwię się.

No i Tobie też nie wypłacają? Słodzisz przecież Ironowi cały czas.
Dziwne.

Robek86
Ja mimo, że mam fejsa to i tak nie zapisałbym się do grupy tam. Mam prywatne konto.
Na seminarium z Birgerem będę.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Awatar użytkownika
Robek86
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Robek86 »

Utworzyłem tutaj wydarzenie na forum: http://forex-nawigator.biz/forum/strajk ... 26785.html
Jakby ktoś jeszcze nie wiedział wrzucam link FB jeszcze raz: https://www.facebook.com/events/1444115549233439/

ODPOWIEDZ