[b]Tak mniej więcej powinien sie reklamowac IronFX.jpg[/b]
IronFx
-
- Stały bywalec
-
- Pasjonat
Re: IronFx
Iron w ogóle powinien się przestać reklamować bo to strata kasy.
Przecież nikt o zdrowych zmysłach tam nie wpłaci kasy.
Nawet jak wypłacą wszystkim to i tak tam już nikt nie wróci chociażby dawali super bonusy
i warunki.
Jedynie co im zostało to sprzedać firmę lub zmienić nazwę aby inwestorzy zapomnieli z kim mają do czynienia.
Przecież nikt o zdrowych zmysłach tam nie wpłaci kasy.
Nawet jak wypłacą wszystkim to i tak tam już nikt nie wróci chociażby dawali super bonusy

Jedynie co im zostało to sprzedać firmę lub zmienić nazwę aby inwestorzy zapomnieli z kim mają do czynienia.
Tak nie całkiem w temacie.
Ponieważ mam konto w Ironie (choć nie używane) to otrzymuję na maila ich analizy. Przerzuciłem je do spamu i większości nie czytam wcale, ale ostatnio zerknąłem na nie i zauważyłem ciekawy fakt.
Dotyczy ich sugestii odnośnie Kabla.
Przed wyborami pisali cały czas, że tylko szort, szort, szort.
Obecnie po bardzo dużym wzroście kabla (500 pipsów) piszą, że teraz na kablu to tylko long, long, long.
Nie wiem czy cały Iron, ale część rachunków na pewno jest MM więc sugestie mające skłonić klientów do ponoszenia strat są jak najbardziej zrozumiałe. Gdyby klienci zaczęli grać zgodnie z sugestiami ich analityków to broker nie musiałby nic nikomu wypłacać.
PS. Życzę aby udało się Wam jutro w Wawie coś uzyskać.
Ponieważ mam konto w Ironie (choć nie używane) to otrzymuję na maila ich analizy. Przerzuciłem je do spamu i większości nie czytam wcale, ale ostatnio zerknąłem na nie i zauważyłem ciekawy fakt.
Dotyczy ich sugestii odnośnie Kabla.
Przed wyborami pisali cały czas, że tylko szort, szort, szort.
Obecnie po bardzo dużym wzroście kabla (500 pipsów) piszą, że teraz na kablu to tylko long, long, long.
Nie wiem czy cały Iron, ale część rachunków na pewno jest MM więc sugestie mające skłonić klientów do ponoszenia strat są jak najbardziej zrozumiałe. Gdyby klienci zaczęli grać zgodnie z sugestiami ich analityków to broker nie musiałby nic nikomu wypłacać.
PS. Życzę aby udało się Wam jutro w Wawie coś uzyskać.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Ja to zauważyłem już dawno. Chodź czasem czytam żebym mógł wiedzieć co się dzieje w gospodarczym świecie
-
- Stały bywalec
Zastanów się zanim coś napiszesz
Posłuchaj co powiedziała prowadząca tę sprawę sędzia. Czy nazwała kogoś oszustem lub ktoś stracił chociaż złotówkę ? Czy wręcz przeciwnie wszyscy zarobili kasę
http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosc ... /id/117579 Relacja radiowa pod artykułem

Sanczez pisze:Ktoś korzysta z usług człowieka znajdującego się na liście ostrzeżeń KNFu (czyli z usług ewidentnego oszusta) do odzyskania pieniędzy od innego oszusta? Ten świat mnie zadziwiaWcześniej "spec od inwestycji", nagle "spec od windykacji"
do tego raz się nazywa Adam Sokolik, a innym razem inaczej
może rozdwojenie jaźni, jedna jaźń (sokolik) to windykator, druga (kamil) to inwestor! tylko nie inwestujcie u drugiego pieniędzy odzyskanych przez pierwszego ;p
No spoko, cytuje "sąd potraktował oskarżonych bardzo łagodnie. Nie miał wątpliwości co do ich winy"
a że nikt nie stracił "nawet złotówki", to nie oznacza że nie stracił by w przypadku kiedy jakaś transakcja by się wysypała
przyjmuje brak strat jako okoliczność łagodzącą, ale łamanie prawa było tutaj ewidentne, co przekłada się na zdrowy brak zaufania do takich osób, więc nie powinieneś (nie powinniście?
) się dziwić takim opinią jak moja, zwłaszcza po tylu wpadkach na tym forum

-
- Stały bywalec
Między słowem oszust a brak zaufania jest spora różnica.
O jakich transakcjach piszesz? Nie było w tej sprawie żadnych transakcji tylko wypłacane odsetki, do tego tylko znajomym. Więc nie miało co się wysypać
Raczej można powiedzieć, że to dowód na zaufanie, a nie na jego brak, skoro pieniądze były wypłacane regularnie. Oczywiście można to interpretować również na opak. Nie masz zaufania to nikt Cie nie zmusi żebyś go miał. Oby oszukani ludzie przez Irona, którzy zaufali odzyskali jak najszybciej pieniądze. Wtedy pewnie każdy będzie chciał skorzystać z takich usług, ale może być już za późno. I tak to jest z tym zaufaniem.
Jeżeli masz trochę kultury osobistej, to powinieneś przynajmniej przeprosić za to co napisałeś. Ale to Twoja sprawa.
O jakich transakcjach piszesz? Nie było w tej sprawie żadnych transakcji tylko wypłacane odsetki, do tego tylko znajomym. Więc nie miało co się wysypać

Jeżeli masz trochę kultury osobistej, to powinieneś przynajmniej przeprosić za to co napisałeś. Ale to Twoja sprawa.

Sanczez pisze:No spoko, cytuje "sąd potraktował oskarżonych bardzo łagodnie. Nie miał wątpliwości co do ich winy"a że nikt nie stracił "nawet złotówki", to nie oznacza że nie stracił by w przypadku kiedy jakaś transakcja by się wysypała
przyjmuje brak strat jako okoliczność łagodzącą, ale łamanie prawa było tutaj ewidentne, co przekłada się na zdrowy brak zaufania do takich osób, więc nie powinieneś (nie powinniście?
) się dziwić takim opinią jak moja, zwłaszcza po tylu wpadkach na tym forum
Pozwolisz ze zacytuje ponownie: "sąd potraktował oskarżonych bardzo łagodnie. Nie miał wątpliwości co do ich winy" 
Winny ---> na liście ostrzeżeń KNF ----> najpierw kamil, potem adam, do tego kilka jeszcze innych wpadek ---> wcześniej spec od inwestycji, teraz spec od windykacji ----> brak dowodów na skuteczność działań ----> oszust
Przepraszać nie mam zamiaru, bo niby za co
przeproszę jak się okaże że nie mam racji, nie wcześniej
Mimo wszystko życzę powodzenia, mam szczerą nadzieje że się pomyliłem co do ciebie (was?)

Winny ---> na liście ostrzeżeń KNF ----> najpierw kamil, potem adam, do tego kilka jeszcze innych wpadek ---> wcześniej spec od inwestycji, teraz spec od windykacji ----> brak dowodów na skuteczność działań ----> oszust
Przepraszać nie mam zamiaru, bo niby za co

Mimo wszystko życzę powodzenia, mam szczerą nadzieje że się pomyliłem co do ciebie (was?)
-
- Stały bywalec
Gratuluję! Cóż za logiczne podejście do sprawy. Jesteś oszustem, chyba że się okaże że nie jesteś, to wtedy przeproszę. Kolego jesteś bałwanem, chyba że się okaże że nie jesteś, to wtedy Cie przeproszę. Boki można zrywać ze śmiechu jak się z takimi ludźmi prowadzi konwersację.

Sanczez pisze: Przepraszać nie mam zamiaru, bo niby za coprzeproszę jak się okaże że nie mam racji, nie wcześniej
Przez sąd zostałeś (zostaliście?) uznany za winnego, jesteś na liście ostrzeżeń KNFu, ciągle kręcisz - jesteś oszustem
To dla ciebie nielogiczne? Co jest więcej potrzebne żeby kogoś nazwać oszustem?
Naprawdę, nikt w całym kraju nie umie odebrać pieniędzy od IronFX tylko (za jedyne 1,5 k zł z góry) specjalista windykator z wyrokiem sądu i będący na liście KNFu, który nie potrafi udowodnić swojej skuteczności, nie rozśmieszaj mnie
Coś czuje w kościach że zaraz się dowiem że pracuje dla IronFX
To dla ciebie nielogiczne? Co jest więcej potrzebne żeby kogoś nazwać oszustem?
Naprawdę, nikt w całym kraju nie umie odebrać pieniędzy od IronFX tylko (za jedyne 1,5 k zł z góry) specjalista windykator z wyrokiem sądu i będący na liście KNFu, który nie potrafi udowodnić swojej skuteczności, nie rozśmieszaj mnie

Coś czuje w kościach że zaraz się dowiem że pracuje dla IronFX