DayTrading: Czwartek 07.05.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 maja 2015, 00:00

Wzrost
16
44%
Bez zmian
5
14%
Spadek
15
42%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 07.05.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

niemiaszek pisze:
Nowy123 pisze: mieszane bylo wyszli z LT z to S takie to trudne do zrozumienia ze mogli tez podbic wyzej na gorna bande :shock:

ale zapomniales wstawic tego co pisalem o S braniu i SL wyzje postawic i czekac ze jeszcze moga pomieszac

czep sie ogona kogos innego i jak podajesz, to dawaj wszystko co pisalem a nie wylewaj swoje frustracje na mnie jak cie przewiezli jak ZABE z S na EDKU tego zapomniałeś podać http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 57-50.html

jak podajesz to podaj wszystko a jak nie pasuje to jest opcja ignor i po sprawie
nie czepiam się tylko zwracam Ci kolejny raz uwagę, żebyś tak nie postępował, a Ty nadal nie rozumiesz tego :?:

nie pogrywaj ze mną w taki sposób, bo u mnie masz wszystko widoczne na myfxbook lub w jurnalu i nie tędy droga, żebyś mi bajki opowiadał i ciągle na farmazonie jechał, bo za stary jestem na to... :569:

jak chcesz to wrzucę Twoje wpisy jak to niby pakowałeś S od 1.07 na edku... naprawdę chcesz tego :?:
chcesz się do końca ośmieszyć :?:

co do opcji "ignor" to zwracam uwagę innych użytkowników forum na to co Ty piszesz w DT i żeby tego nie klikać, bo można sobie krzywdę zrobić w depo, a Ty bez problemu kolejne DEMO otworzysz i będziesz nadal błyszczał w swoim lusterku... :roll:

pewnie i tak tego nie zrozumiesz, ale cóż, każdemu dziecku najpierw trzeba wszystko tłumaczyć aż w końcu pojmie i się nauczy, żeby pewnych rzeczy nie robić bo może zaboleć :idea:

dawaj czekam tylko wklej wszystko a nie to co ci sie podoba jak w/w wraz z tym ze pisalem o Sl na BE czy ustawiony na zysk lub tego nie zapomni :lol: tak jak tego ze ja nigdy nie stawiam SL na 100 200 pipsow jak wybija patrze co robi i analizuje inna opcje pod wejście ja nie dopuszczam do strat rzędu 100 200 300 pipsa na wejscie wole jak wybije na BE czy małym zyskiem lub 20 -30 pipsa strata i patrze analizuje inna opcje w wchodzę znowu jak daja sygnala, nie podaje wszystkiego wystarczy ze analizy daje np z rana http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/114218 na abc ale zapomniałem opisac ale kto sledzi i kuma wykres i zasiegiem tak jak tutaj http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1430989365 http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1430997965 a jesli cos podaje konkretnie z pozycji to nie po fakcie a przed

a Ty sobie możesz wyszukiwać co chcesz i podawać to co ci pasje bo wiem ze wszystkiego jak w/w nie podasz i mi to juz kolo pędzla lata i powiewa i nie mam czasu na takie przepychanki - wyszukiwania i udowadniania

na szczęście ZABA i Ty moja kasa nie zarządzacie :mrgreen: i powtarzam nie pasje przeszkadzam = IGNOR i po problemie

kończę ta "zabawe" i duzo pipsow zycze

już dwóch pisał o mym "demo" udowodnialem wklejając zlecenia na niby "demo" rachunku i zamknęli jadaczke nie mam zamiaru tego ponownie robić cokolwiek udowadniać - zresztą temat juz wałkowany nie raz byl :lol: :lol:

a twoje teksty typu demo mnie nie ruszają nie po to tyle godzin spędzam przed wykresami przez te kilka lat by grac na demo jeśli tego nie rozumiesz to juz twoj problem - wiec baw się w swojej piaskownicy swoimi zabawkami od mojej wara

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Dla wpisów Nowego "Milion Posts" 123 powinien byc w opcjach specjalny filtr na forum ze słowem kluczowym wykres bo 19tys postow, ale z tego:

10tys - sie mówilo, sie pisało
5 tys - sprzeczki z innymi uzytkownikami
2 tys - zerohedge i inny linki
1 tys - kto skorzystał
i wreszcie 1 tys wykresy :)

czasem tyle przewijania ze czasu szkoda :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Budyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Budyn »

A ile można dostać kasy za 19 000 wpisów?

Awatar użytkownika
eco89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eco89 »

Budyn pisze:A ile można dostać kasy za 19 000 wpisów?
od 100 zł do 10000000000000

Budyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Budyn »

to może warto :)

Awatar użytkownika
eco89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eco89 »

źle przeczytałem xD podobnia jak ktoś wczesniej piwkuję sobie ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

NIMIESZKU
STRAŻNIKU TEKSASU

KUKU robi po 2000 - 5000 tys pipsow 1- 2 tygodniowo jak pisał ostatnio to masza następnego kandydata - w stylu demo, pokazywania zleceń, udowadnia, wiarygodności itd przyczep sie do niego na chwile a od mej osoby....

warcajac do EURUSD mozliwe ze robia jakąś pod fale b
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

Nowy123 pisze:
niemiaszek pisze:
Nowy123 pisze: mieszane bylo wyszli z LT z to S takie to trudne do zrozumienia ze mogli tez podbic wyzej na gorna bande :shock:

ale zapomniales wstawic tego co pisalem o S braniu i SL wyzje postawic i czekac ze jeszcze moga pomieszac

czep sie ogona kogos innego i jak podajesz, to dawaj wszystko co pisalem a nie wylewaj swoje frustracje na mnie jak cie przewiezli jak ZABE z S na EDKU tego zapomniałeś podać http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 57-50.html

jak podajesz to podaj wszystko a jak nie pasuje to jest opcja ignor i po sprawie
nie czepiam się tylko zwracam Ci kolejny raz uwagę, żebyś tak nie postępował, a Ty nadal nie rozumiesz tego :?:

nie pogrywaj ze mną w taki sposób, bo u mnie masz wszystko widoczne na myfxbook lub w jurnalu i nie tędy droga, żebyś mi bajki opowiadał i ciągle na farmazonie jechał, bo za stary jestem na to... :569:

jak chcesz to wrzucę Twoje wpisy jak to niby pakowałeś S od 1.07 na edku... naprawdę chcesz tego :?:
chcesz się do końca ośmieszyć :?:

co do opcji "ignor" to zwracam uwagę innych użytkowników forum na to co Ty piszesz w DT i żeby tego nie klikać, bo można sobie krzywdę zrobić w depo, a Ty bez problemu kolejne DEMO otworzysz i będziesz nadal błyszczał w swoim lusterku... :roll:

pewnie i tak tego nie zrozumiesz, ale cóż, każdemu dziecku najpierw trzeba wszystko tłumaczyć aż w końcu pojmie i się nauczy, żeby pewnych rzeczy nie robić bo może zaboleć :idea:

dawaj czekam tylko wklej wszystko a nie to co ci sie podoba jak w/w wraz z tym ze pisalem o Sl na BE czy ustawiony na zysk lub tego nie zapomni :lol: tak jak tego ze ja nigdy nie stawiam SL na 100 200 pipsow jak wybija patrze co robi i analizuje inna opcje pod wejście ja nie dopuszczam do strat rzędu 100 200 300 pipsa na wejscie wole jak wybije na BE czy małym zyskiem lub 20 -30 pipsa strata i patrze analizuje inna opcje w wchodzę znowu jak daja sygnala, nie podaje wszystkiego wystarczy ze analizy daje np z rana http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/114218 na abc ale zapomniałem opisac ale kto sledzi i kuma wykres i zasiegiem tak jak tutaj http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1430989365 http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1430997965 a jesli cos podaje konkretnie z pozycji to nie po fakcie a przed

a Ty sobie możesz wyszukiwać co chcesz i podawać to co ci pasje bo wiem ze wszystkiego jak w/w nie podasz i mi to juz kolo pędzla lata i powiewa i nie mam czasu na takie przepychanki - wyszukiwania i udowadniania

na szczęście ZABA i Ty moja kasa nie zarządzacie :mrgreen: i powtarzam nie pasje przeszkadzam = IGNOR i po problemie

kończę ta "zabawe" i duzo pipsow zycze

już dwóch pisał o mym "demo" udowodnialem wklejając zlecenia na niby "demo" rachunku i zamknęli jadaczke nie mam zamiaru tego ponownie robić cokolwiek udowadniać - zresztą temat juz wałkowany nie raz byl :lol: :lol:

a twoje teksty typu demo mnie nie ruszają nie po to tyle godzin spędzam przed wykresami przez te kilka lat by grac na demo jeśli tego nie rozumiesz to juz twoj problem - wiec baw się w swojej piaskownicy swoimi zabawkami od mojej wara
o jakiej Ty kasie piszesz :?: znów o DEMO $ czy fiskalnej, bo się pogubiłem i ciężko Cię zrozumieć, bo nikt inny tylko Ty ujadasz, aż piana idzie i brak Ci argumentów w rozmowie :shock:
no właśnie ciągle ten sam temat jest wałkowany przy Twoich wpisach, a Ty nadal udajesz, że nie wiesz o co chodzi :?:
poprostu gorzej niż dziecko :roll:

nie dość, że na dwóch forach o FX piszesz to widzę, że też na trzecim malarskim się udzielasz, bo ciągle z instrukcją obsługi pędzla wyjeżdżasz... :shock:
jesteś wszechstronnie uzdolniony i marnujesz się tutaj :(

nie będę Cię karmił kolejnymi wpisami, bo szkoda mojego czasu... mam wiele przyjemniejszych rzeczy do zrobienia niż tłumaczyć Ci o co chodzi kolejny raz z rzędu, bo jeżeli do tej pory nie pojąłeś to pewnie nie pojmiesz... pzdr :561:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

malse
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malse »

Nowy Jednak trzeba Cię wkurzyć bo wtedy potrafisz pięknie po polsku pisać.

Taki off top...

-- Dodano: 07 maja 2015, 17:30 --

Nowy Jednak trzeba Cię wkurzyć bo wtedy potrafisz pięknie po polsku pisać.

Taki off top...

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Czesc chlopaki. Dzisiaj czytajac forum rzygać się chce. Taki off top :)
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Zablokowany