Jeziorko...no tak, kto bogatemu zabroni
DayTrading: Czwartek 07.05.2015
Re: DayTrading: Czwartek 07.05.2015
Na EA ja widzę potencjalnego ale RGRa:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

a Ty dalej swoje... jaka większość według mojegoNowy123 pisze:NEMIESZKU
jesli zwracasz uwage to pisz wszystko co pisałem jak w/w a nie to co Ci pasuje poza tym ty nie grasz moimi $ wiec powtarzam czy jestem w twoim mniemaniu wiarogodny czy nie to mi kolo pędzla lata bo tu większość według twojego jest niewiarygodnych
nie pasuje i za duzo pisze to zapraszam do opcji ignor i po sprawie
a teraz warcajac do tematu anal z wbkl
jesli bedzie prosta korekta nie jakas zakrecona A korekta powinna byc przynajmnej dlugosci fali 2 lub 4 tyle z teorii zobaczymy jak sie sprawdzi
szkoda mojego stukania w klawiaturę, bo niereformowalny jesteś i podwójnie widzisz
tak nie gram Twoimi DEMO $ i tym napewno się różnimy, bo gram swoimi PLN na realu
najpierw naucz się pisać, bo to napewno Ci się w życiu przyda, a profanację języka polskiego w wersji pisanej uprawiasz...
pisanie albo granie, więc im więcej piszesz tym bardziej potwierdzasz to że nie klikasz i pisanie to Twoje główne zajęcie i nie ważne co piszesz, bo to pewnie dla zabicia czasu
tylko wbij sobie w końcu do głowy, że robisz więcej szkody niż pożytku
każdy ma już swoje zdanie wyrobione na Twój temat i moja dyskusja z Tobą jest zbędna, bo wszystko zostało powiedziane i powielać tego samego non stop nie trzeba...
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
ropa w końcu zaczeła doławać, teraz ostro poniżej 55 $
Cos ty... To moj urlop wiosenny. 3 dni relaxu od roboty a tak to zapierdol.c.ajto pisze:Na EA ja widzę potencjalnego ale RGRa:
Jestem troche wstawiony... Tam rzeczywiscie jest rgr na ea... Z tym zasiegiem 80 pips w gore chodzilo mi o to ,e moga budowac prawe ramie....
Haziac.ajto pisze: U/C wygląda jakby chciał testować górną TL w rejonie 1.215x
@Kusus - ostrożnie, nie utop się chłopaku. Jak Ciapul poszedł z FX to kabel poszedł dołem 2000P, jak ciebie by wcięło to kangur by się zatrzymał na 0.60. Zachowaj czujność
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2015, 16:23 przez c.ajto, łącznie zmieniany 1 raz.
megaFX pisze:ropa w końcu zaczeła doławać, teraz ostro poniżej 55 $
Huh ? WTI czy BRENT ? bo u mnie 60$ i 67$ i ciągle trend wzrostowy na h1 i h4
Hehehe... Nie ma batac.ajto pisze:Haziac.ajto pisze: U/C wygląda jakby chciał testować górną TL w rejonie 1.215x
@Kusus - ostrożnie, nie utop się chłopaku. Jak Ciapul poszedł z FX to kabel poszedł dołem 2000P, jak ciebie by wcięło to kangur by się zatrzymał na 0.60. Zachowaj czujność
Przyszedlby highend narysowalby fibo i kangur by sie znalazl na 1.0
jak to jest, jak europa wyjdzie o 17, to można liczyć na s na daxie?
- bulbulezar
- Stały bywalec

niemiaszek pisze:a Ty dalej swoje... jaka większość według mojegoNowy123 pisze:NEMIESZKU
jesli zwracasz uwage to pisz wszystko co pisałem jak w/w a nie to co Ci pasuje poza tym ty nie grasz moimi $ wiec powtarzam czy jestem w twoim mniemaniu wiarogodny czy nie to mi kolo pędzla lata bo tu większość według twojego jest niewiarygodnych
nie pasuje i za duzo pisze to zapraszam do opcji ignor i po sprawie
a teraz warcajac do tematu anal z wbkl
jesli bedzie prosta korekta nie jakas zakrecona A korekta powinna byc przynajmnej dlugosci fali 2 lub 4 tyle z teorii zobaczymy jak sie sprawdziczy jeszcze komuś zwróciłem uwagę
![]()
szkoda mojego stukania w klawiaturę, bo niereformowalny jesteś i podwójnie widzisz![]()
tak nie gram Twoimi DEMO $ i tym napewno się różnimy, bo gram swoimi PLN na realu![]()
najpierw naucz się pisać, bo to napewno Ci się w życiu przyda, a profanację języka polskiego w wersji pisanej uprawiasz...![]()
pisanie albo granie, więc im więcej piszesz tym bardziej potwierdzasz to że nie klikasz i pisanie to Twoje główne zajęcie i nie ważne co piszesz, bo to pewnie dla zabicia czasu![]()
tylko wbij sobie w końcu do głowy, że robisz więcej szkody niż pożytku![]()
![]()
każdy ma już swoje zdanie wyrobione na Twój temat i moja dyskusja z Tobą jest zbędna, bo wszystko zostało powiedziane i powielać tego samego non stop nie trzeba...
nic dodac, nic ując nt Nowego123...
na h1 wygląda diablo silnie ,myslę że jeszcze rano podjadą pod 11450 a teraz boczek.Budyn pisze:jak to jest, jak europa wyjdzie o 17, to można liczyć na s na daxie?