niemiaszek pisze:Nowy123 pisze:patrzac EUR USD gdzie jest na mocnych oporach i konczy prawdopodobnie fale 5 to opcja down na kablu
-- Dodano: czw 07-05-2015, 10:24 --
na edku juz wszyscy w S ???
-- Dodano: czw 07-05-2015, 10:25 --
troche namieszaja jeszcze w przedziale 1,1380 1,1450
-- Dodano: czw 07-05-2015, 10:48 --
melonka sie zaczyna dopiero jak w/w przy 3fali i 5 podfali
-- Dodano: czw 07-05-2015, 10:55 --
a to chwile potrwa
Nowy123 pisze:zaczynamy korekte na edku
to się w końcu zdecyduj czy będa mieszać w przedziale 1.1380/1.1450, czy zaczynamy korektę od 1.1300 w dół
rorzut masz spory i ewidentnie nadaje się do DT
to co piszesz i w jaki sposób piszesz to pewny jestem na 1000%, że tego nie grasz, a tym bardziej na realu i dla zabicia czasu siedzisz tu i tylko komentujesz sytuacje na wykresie... taki "Szpakowski" z DT, a jakbyś nie wiedział to większośc osób, która tu zagląda też się gapi w te same wykresy, więc komentarz tego co było jest raczej zbędny...
dla mnie nie jesteś
wiarygodny, bo nie pokazałeś nigdy wykresu z zajętą pozycją pod to co piszesz, a opowiadać to każdy może tylko po co
wiele osób zwraca Ci uwagę, a Ty dalej swoje, że każdy się czepia... dziecinada i brak słów

mieszane bylo wyszli z LT z to S takie to trudne do zrozumienia ze mogli tez podbic wyzej na gorna bande
ale zapomniales wstawic tego co pisalem o S braniu i SL wyzje postawic i czekac ze jeszcze moga pomieszac
czep sie ogona kogos innego i jak podajesz, to dawaj wszystko co pisalem a nie wylewaj swoje frustracje na mnie jak cie przewiezli jak ZABE z S na EDKU
tego zapomniałeś podać =
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 57-50.html
Re: DayTrading: Czwartek 07.05.2015
Postczw 07-05-2015, 12:25
SL wyzej ustawic czekac

niech bujaja jeszcze zanim rusza z korekta
jak podajesz to podaj wszystko a jak nie pasuje to jest opcja ignor i po sprawie
nie pokazalem wykresu z zajeta pozycja chlopie ten temat juz byl walkowany
nie mam zamiaru znowu udowadnia jak wcześniej takim 2 trola co pokazywałem pozycje i jakie one byly - temat byl walkowany i nie ma m zamiaru sie powtarzac
a to czy jestem w twoim mniemaniu wiargodny czy nie to mi kolo pedzla lata bo tu większość według twojego jest niewiarygodnych hahah
powtarzam jest takie cos jak ignor i po sprawie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.