Jeziorko...no tak, kto bogatemu zabroni

a Ty dalej swoje... jaka większość według mojegoNowy123 pisze:NEMIESZKU
jesli zwracasz uwage to pisz wszystko co pisałem jak w/w a nie to co Ci pasuje poza tym ty nie grasz moimi $ wiec powtarzam czy jestem w twoim mniemaniu wiarogodny czy nie to mi kolo pędzla lata bo tu większość według twojego jest niewiarygodnych
nie pasuje i za duzo pisze to zapraszam do opcji ignor i po sprawie
a teraz warcajac do tematu anal z wbkl
jesli bedzie prosta korekta nie jakas zakrecona A korekta powinna byc przynajmnej dlugosci fali 2 lub 4 tyle z teorii zobaczymy jak sie sprawdzi
Cos ty... To moj urlop wiosenny. 3 dni relaxu od roboty a tak to zapierdol.c.ajto pisze:Na EA ja widzę potencjalnego ale RGRa:
Jeziorko...no tak, kto bogatemu zabroni
Haziac.ajto pisze: U/C wygląda jakby chciał testować górną TL w rejonie 1.215x
megaFX pisze:ropa w końcu zaczeła doławać, teraz ostro poniżej 55 $
Hehehe... Nie ma batac.ajto pisze:Haziac.ajto pisze: U/C wygląda jakby chciał testować górną TL w rejonie 1.215x
@Kusus - ostrożnie, nie utop się chłopaku. Jak Ciapul poszedł z FX to kabel poszedł dołem 2000P, jak ciebie by wcięło to kangur by się zatrzymał na 0.60. Zachowaj czujność
niemiaszek pisze:a Ty dalej swoje... jaka większość według mojegoNowy123 pisze:NEMIESZKU
jesli zwracasz uwage to pisz wszystko co pisałem jak w/w a nie to co Ci pasuje poza tym ty nie grasz moimi $ wiec powtarzam czy jestem w twoim mniemaniu wiarogodny czy nie to mi kolo pędzla lata bo tu większość według twojego jest niewiarygodnych
nie pasuje i za duzo pisze to zapraszam do opcji ignor i po sprawie
a teraz warcajac do tematu anal z wbkl
jesli bedzie prosta korekta nie jakas zakrecona A korekta powinna byc przynajmnej dlugosci fali 2 lub 4 tyle z teorii zobaczymy jak sie sprawdziczy jeszcze komuś zwróciłem uwagę
![]()
szkoda mojego stukania w klawiaturę, bo niereformowalny jesteś i podwójnie widzisz![]()
tak nie gram Twoimi DEMO $ i tym napewno się różnimy, bo gram swoimi PLN na realu![]()
najpierw naucz się pisać, bo to napewno Ci się w życiu przyda, a profanację języka polskiego w wersji pisanej uprawiasz...![]()
pisanie albo granie, więc im więcej piszesz tym bardziej potwierdzasz to że nie klikasz i pisanie to Twoje główne zajęcie i nie ważne co piszesz, bo to pewnie dla zabicia czasu![]()
tylko wbij sobie w końcu do głowy, że robisz więcej szkody niż pożytku![]()
![]()
każdy ma już swoje zdanie wyrobione na Twój temat i moja dyskusja z Tobą jest zbędna, bo wszystko zostało powiedziane i powielać tego samego non stop nie trzeba...
na h1 wygląda diablo silnie ,myslę że jeszcze rano podjadą pod 11450 a teraz boczek.Budyn pisze:jak to jest, jak europa wyjdzie o 17, to można liczyć na s na daxie?