niemiaszek pisze:nie czepiam się tylko zwracam Ci kolejny raz uwagę, żebyś tak nie postępował, a Ty nadal nie rozumiesz tegoNowy123 pisze: mieszane bylo wyszli z LT z to S takie to trudne do zrozumienia ze mogli tez podbic wyzej na gorna bande![]()
ale zapomniales wstawic tego co pisalem o S braniu i SL wyzje postawic i czekac ze jeszcze moga pomieszac
czep sie ogona kogos innego i jak podajesz, to dawaj wszystko co pisalem a nie wylewaj swoje frustracje na mnie jak cie przewiezli jak ZABE z S na EDKU tego zapomniałeś podać http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 57-50.html
jak podajesz to podaj wszystko a jak nie pasuje to jest opcja ignor i po sprawie![]()
nie pogrywaj ze mną w taki sposób, bo u mnie masz wszystko widoczne na myfxbook lub w jurnalu i nie tędy droga, żebyś mi bajki opowiadał i ciągle na farmazonie jechał, bo za stary jestem na to...![]()
jak chcesz to wrzucę Twoje wpisy jak to niby pakowałeś S od 1.07 na edku... naprawdę chcesz tego![]()
chcesz się do końca ośmieszyć![]()
co do opcji "ignor" to zwracam uwagę innych użytkowników forum na to co Ty piszesz w DT i żeby tego nie klikać, bo można sobie krzywdę zrobić w depo, a Ty bez problemu kolejne DEMO otworzysz i będziesz nadal błyszczał w swoim lusterku...![]()
pewnie i tak tego nie zrozumiesz, ale cóż, każdemu dziecku najpierw trzeba wszystko tłumaczyć aż w końcu pojmie i się nauczy, żeby pewnych rzeczy nie robić bo może zaboleć
dawaj czekam tylko wklej wszystko a nie to co ci sie podoba jak w/w wraz z tym ze pisalem o Sl na BE czy ustawiony na zysk lub tego nie zapomni

a Ty sobie możesz wyszukiwać co chcesz i podawać to co ci pasje bo wiem ze wszystkiego jak w/w nie podasz i mi to juz kolo pędzla lata i powiewa i nie mam czasu na takie przepychanki - wyszukiwania i udowadniania
na szczęście ZABA i Ty moja kasa nie zarządzacie

kończę ta "zabawe" i duzo pipsow zycze
już dwóch pisał o mym "demo" udowodnialem wklejając zlecenia na niby "demo" rachunku i zamknęli jadaczke nie mam zamiaru tego ponownie robić cokolwiek udowadniać - zresztą temat juz wałkowany nie raz byl

a twoje teksty typu demo mnie nie ruszają nie po to tyle godzin spędzam przed wykresami przez te kilka lat by grac na demo jeśli tego nie rozumiesz to juz twoj problem - wiec baw się w swojej piaskownicy swoimi zabawkami od mojej wara