XTB
Wszystko się zgadza co do jotylitotes pisze:O XTB moge powiedzieć tyle:
-opóźniają realizacje zleceń,
-zlecenia wchodzą po kilku minutach!! (chyba zawsze te stratne)
-zamknięcie pozycji czasem trwa kilka minut!!
Zwykli oszuści i złodzieje.

Ps. nie najwyższy czas na zmianę brokera ??
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
We wtorek zrobilem ich z 2500 na 9600 (choc powinno byc dwa razy tyle. Tylko uprzejmie nie pozwolili mi zamknac zyskownych tranzakcji). I od wtorku wchodzi mi jedna na mniej wiecej 20. A jak wejdzie to zamykam po kilka minut, choć cena stoi w miejscu przez dłuższą chwile.
A co brokera to szukam i jak narazie wacham sie pomiedzy AM a FxPro.
A co brokera to szukam i jak narazie wacham sie pomiedzy AM a FxPro.
zostalo mi 45 zeta na koncie w XTB, jak je wydobyc stamtad? bo ponizej 500zl niby kasuja zdziercy 50zl. A nie mam zamiaru u nich grac - juz zarabiam gdzie indziej
Polecam wszystkim ucieczke gdziekolwiek, bo gorszego brokera z pewnoscia nie znajdziecie
a wowczas moze znikna opoznienia i rekwotowania. U nich jak jestes dawca kapitalu to jest wszystko okej, wystarczy ze zaczniesz kosic wieksza kase i koniec po zawodach
....zreszta kazdy wie jak jest

- psztymuclus
- Bywalec
Wypłata środków możliwa jest na dwa sposoby:
telefonicznie dzwoniąc na numer 022 201 95 60
przesyłając zgłoszenie na faks nr 022 520 22 81 na formularzu który można pobrać tutaj pokaż.
Dyspozycje wypłaty środków są przyjmowanie w dni robocze, w godzinach 8-20.
Wypłaty realizowane są do godziny 16:00. Oznacza to że dyspozycja zgłoszona o g. 17 będzie zrealizowana następnego dnia roboczego.
Osoba, która odbierze telefon poprosi Cie o numer rachunku w XTB i hasło (moim zdaniem to troche dziwne bym musiał podawać im moje hasło do platformy) a następnie przeleją na nr konota podany w umowie>
telefonicznie dzwoniąc na numer 022 201 95 60
przesyłając zgłoszenie na faks nr 022 520 22 81 na formularzu który można pobrać tutaj pokaż.
Dyspozycje wypłaty środków są przyjmowanie w dni robocze, w godzinach 8-20.
Wypłaty realizowane są do godziny 16:00. Oznacza to że dyspozycja zgłoszona o g. 17 będzie zrealizowana następnego dnia roboczego.
Osoba, która odbierze telefon poprosi Cie o numer rachunku w XTB i hasło (moim zdaniem to troche dziwne bym musiał podawać im moje hasło do platformy) a następnie przeleją na nr konota podany w umowie>