XTB
Ale można odmówić podania hasła i wtedy zadają dodatkowe pytania, aby uwiarygodnić klienta... i wypłacają bez problemów... jak na razieOsoba, która odbierze telefon poprosi Cie o numer rachunku w XTB i hasło (moim zdaniem to troche dziwne bym musiał podawać im moje hasło do platformy) a następnie przeleją na nr konota podany w umowie>

- psztymuclus
- Bywalec
Całkiem się wyzerowało? A może tylko masz włączony podgląd ostatniego miesiąca? Prawy klik na historii i wybierz "Cała historia".psztymuclus pisze:Nie wiecie może jak sprawdzić historię rachunku z poprzedniego miesiąca? U mnie na koncie demo z dzisiejszym dniem wyzerowała się cała historia transakcji a chciałbym ją przeanalizować
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
- psztymuclus
- Bywalec
- Janek Trader
- Pasjonat
Coś z Bankiera :
Re: 2gi system Thombau'a - wreszcie
Autor: ~dżołki [79.186.84.*], 2008-10-02 15:12
wez człowieku czy ty kude sumienia nie masz jaki system ? ja ma eski na euro- jenie od 168 50 i trzymam . a dobierałem przy 165 , 156, 155 , 151 . bo taki jest trend poprostu coz to system podpowiedział ci ze pora akurat teraz nA eski ? eski na e/u od 1,58 , u/j po 109 . wielka mi filozofia wyłapac trned ale jak ktos nie potrafi godziny bez handlowania wytrzymać to nigdy takich pozycji nie doczeka . poprostu na dobre i pewne pozycje tzrzeba czzekac nieraz miesiacmi ot cała tajemnica forexu
kolejna wielka tajemnica jest to ze na tym rynku hadluje w rzeczywistosci tylko 1250 osób i instytucji i nie sa bynajmniej wasi brokerzy . pytacie z kim gracie ? odpowiedz prosta : z brokerem . to est zykły hazard pod przykrywka forexu .taki film był ostanio "21"
jak wygrywasz do dostajesz wpier...ol . i tez nie mam pewnosci czy broker mi uzna czy anuluje pozycje ale teraz jestem madrzejszy. zawsze relizuje zyski iw10 min i zamykam konto od razu. potem otwieram nastepne na słupa a i tak potrafia mnie przyciac .
prawda jest okrutna . jesli zarobisz ponad 100-150 %juz sie zwijaj z rachunkiem . bo inaczej robot brokera albo twoj "opiekun'konta (jesli masz duzo kasy to on sie tobą dokładnie zajmie
) i cala kase ci zabiora bo to niestety tak działa
okrutne co ? niestety to nie wszystko ale wiecej mi sie pisac nie chce
Nie podaje o jakim brokerze, ale "opiekun konta" to chyba tylko w XTB!
wez człowieku czy ty kude sumienia nie masz jaki system ? ja ma eski na euro- jenie od 168 50 i trzymam . a dobierałem przy 165 , 156, 155 , 151 . bo taki jest trend poprostu coz to system podpowiedział ci ze pora akurat teraz nA eski ? eski na e/u od 1,58 , u/j po 109 . wielka mi filozofia wyłapac trned ale jak ktos nie potrafi godziny bez handlowania wytrzymać to nigdy takich pozycji nie doczeka . poprostu na dobre i pewne pozycje tzrzeba czzekac nieraz miesiacmi ot cała tajemnica forexu
kolejna wielka tajemnica jest to ze na tym rynku hadluje w rzeczywistosci tylko 1250 osób i instytucji i nie sa bynajmniej wasi brokerzy . pytacie z kim gracie ? odpowiedz prosta : z brokerem . to est zykły hazard pod przykrywka forexu .taki film był ostanio "21"
jak wygrywasz do dostajesz wpier...ol . i tez nie mam pewnosci czy broker mi uzna czy anuluje pozycje ale teraz jestem madrzejszy. zawsze relizuje zyski iw10 min i zamykam konto od razu. potem otwieram nastepne na słupa a i tak potrafia mnie przyciac .
prawda jest okrutna . jesli zarobisz ponad 100-150 %juz sie zwijaj z rachunkiem . bo inaczej robot brokera albo twoj "opiekun'konta (jesli masz duzo kasy to on sie tobą dokładnie zajmie

Xtb jest do dupyJanek Trader pisze:Coś z Bankiera :
prawda jest okrutna . jesli zarobisz ponad 100-150 %juz sie zwijaj z rachunkiem . bo inaczej robot brokera albo twoj "opiekun'konta (jesli masz duzo kasy to on sie tobą dokładnie zajmie) i cala kase ci zabiora bo to niestety tak działa
ale wiekszej głupoty dawno nie czytałem

co ty piszesz????GOLD pisze:Witam
mam pytanie czy w AM da sie na realnym koncie wlaczyc EA?
gdyz mam taki maly EA co zamyka wszyskie otwarte pozycje, ktorych czasem mam 10 naraz, a nie jest tak latwo zamykac jedno po drugim
PS. w xtb wszystkie instrumenty sa jako CFD wiec to akurat prawda ze gra sie przeciwko brokerowi, a on nie bierze udzialu w ogolnym handlu
xD
wiesz co oznacza CFD?????