XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

litotes
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: litotes »

Ten numer i hasło, którymi logujesz się do platformy, a i czasem trzeba mieć cierpliwość do pana, który odbiera fon :lol:

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
henry
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: henry »

Osoba, która odbierze telefon poprosi Cie o numer rachunku w XTB i hasło (moim zdaniem to troche dziwne bym musiał podawać im moje hasło do platformy) a następnie przeleją na nr konota podany w umowie>
Ale można odmówić podania hasła i wtedy zadają dodatkowe pytania, aby uwiarygodnić klienta... i wypłacają bez problemów... jak na razie :)

Awatar użytkownika
psztymuclus
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: psztymuclus »

Nie wiecie może jak sprawdzić historię rachunku z poprzedniego miesiąca? U mnie na koncie demo z dzisiejszym dniem wyzerowała się cała historia transakcji a chciałbym ją przeanalizować
Kto cały dzień pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

psztymuclus pisze:Nie wiecie może jak sprawdzić historię rachunku z poprzedniego miesiąca? U mnie na koncie demo z dzisiejszym dniem wyzerowała się cała historia transakcji a chciałbym ją przeanalizować
Całkiem się wyzerowało? A może tylko masz włączony podgląd ostatniego miesiąca? Prawy klik na historii i wybierz "Cała historia".
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Awatar użytkownika
psztymuclus
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: psztymuclus »

Podziałało:) Dzięki Jekert
Kto cały dzień pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

Coś z Bankiera :

Re: 2gi system Thombau'a - wreszcie
Autor: ~dżołki [79.186.84.*], 2008-10-02 15:12

wez człowieku czy ty kude sumienia nie masz jaki system ? ja ma eski na euro- jenie od 168 50 i trzymam . a dobierałem przy 165 , 156, 155 , 151 . bo taki jest trend poprostu coz to system podpowiedział ci ze pora akurat teraz nA eski ? eski na e/u od 1,58 , u/j po 109 . wielka mi filozofia wyłapac trned ale jak ktos nie potrafi godziny bez handlowania wytrzymać to nigdy takich pozycji nie doczeka . poprostu na dobre i pewne pozycje tzrzeba czzekac nieraz miesiacmi ot cała tajemnica forexu
kolejna wielka tajemnica jest to ze na tym rynku hadluje w rzeczywistosci tylko 1250 osób i instytucji i nie sa bynajmniej wasi brokerzy . pytacie z kim gracie ? odpowiedz prosta : z brokerem . to est zykły hazard pod przykrywka forexu .taki film był ostanio "21"
jak wygrywasz do dostajesz wpier...ol . i tez nie mam pewnosci czy broker mi uzna czy anuluje pozycje ale teraz jestem madrzejszy. zawsze relizuje zyski iw10 min i zamykam konto od razu. potem otwieram nastepne na słupa a i tak potrafia mnie przyciac .
prawda jest okrutna . jesli zarobisz ponad 100-150 %juz sie zwijaj z rachunkiem . bo inaczej robot brokera albo twoj "opiekun'konta (jesli masz duzo kasy to on sie tobą dokładnie zajmie :) ) i cala kase ci zabiora bo to niestety tak działa
okrutne co ? niestety to nie wszystko ale wiecej mi sie pisac nie chce

Nie podaje o jakim brokerze, ale "opiekun konta" to chyba tylko w XTB!

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: fxlamer »

xxxxxxx
Bedzie dobrze, luz......
=================

ramzes33
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ramzes33 »

nareszcie nikt nie pisze od dłuzszego czasu na tym watku . ALLELUJA!!!!!!!!!! mam nadzieje ze ludzie sobie uswiadomili w koncu o co tu biega w tym kasynie :twisted:

Bohun767
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bohun767 »

Janek Trader pisze:Coś z Bankiera :

Re: 2gi system Thombau'a - wreszcie
Autor: ~dżołki [79.186.84.*], 2008-10-02 15:12

wez człowieku czy ty kude sumienia nie masz jaki system ? ja ma eski na euro- jenie od 168 50 i trzymam . a dobierałem przy 165 , 156, 155 , 151 . bo taki jest trend poprostu coz to system podpowiedział ci ze pora akurat teraz nA eski ? eski na e/u od 1,58 , u/j po 109 . wielka mi filozofia wyłapac trned ale jak ktos nie potrafi godziny bez handlowania wytrzymać to nigdy takich pozycji nie doczeka . poprostu na dobre i pewne pozycje tzrzeba czzekac nieraz miesiacmi ot cała tajemnica forexu
kolejna wielka tajemnica jest to ze na tym rynku hadluje w rzeczywistosci tylko 1250 osób i instytucji i nie sa bynajmniej wasi brokerzy . pytacie z kim gracie ? odpowiedz prosta : z brokerem . to est zykły hazard pod przykrywka forexu .taki film był ostanio "21"
jak wygrywasz do dostajesz wpier...ol . i tez nie mam pewnosci czy broker mi uzna czy anuluje pozycje ale teraz jestem madrzejszy. zawsze relizuje zyski iw10 min i zamykam konto od razu. potem otwieram nastepne na słupa a i tak potrafia mnie przyciac .
prawda jest okrutna . jesli zarobisz ponad 100-150 %juz sie zwijaj z rachunkiem . bo inaczej robot brokera albo twoj "opiekun'konta (jesli masz duzo kasy to on sie tobą dokładnie zajmie :) ) i cala kase ci zabiora bo to niestety tak działa
okrutne co ? niestety to nie wszystko ale wiecej mi sie pisac nie chce

Nie podaje o jakim brokerze, ale "opiekun konta" to chyba tylko w XTB!
Xtb jest do dupy
ale wiekszej głupoty dawno nie czytałem
:shock:

Bohun767
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bohun767 »

GOLD pisze:Witam

mam pytanie czy w AM da sie na realnym koncie wlaczyc EA?
gdyz mam taki maly EA co zamyka wszyskie otwarte pozycje, ktorych czasem mam 10 naraz, a nie jest tak latwo zamykac jedno po drugim

PS. w xtb wszystkie instrumenty sa jako CFD wiec to akurat prawda ze gra sie przeciwko brokerowi, a on nie bierze udzialu w ogolnym handlu
xD
co ty piszesz????
wiesz co oznacza CFD?????
:shock: :lol:

ODPOWIEDZ