DayTrading: Piątek 01.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 01.05.2015
co do edka i indeksu dolara to mamy formacje pro-spadkową i pro-wzrostową-ale zawsze mogę się mylić 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rzadko się myliszMERLIN pisze:co do edka i indeksu dolara to mamy formacje pro-spadkową i pro-wzrostową-ale zawsze mogę się mylić

TOMASZ dziękuje
Ostatnio zmieniony 03 maja 2015, 21:25 przez santo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nauka nauka nauka....... 

oj wierz mi Santo mogę się pomylić co do edka -wszystko zależy od wyznaczenia punktu X ,dokładnie chodzi mi o formacje Gara ,gdy zaczepisz punkt X niżej otrzymasz drugiego potencjalnego Craba i tu mam dylematsanto pisze:rzadko się myliszMERLIN pisze:co do edka i indeksu dolara to mamy formacje pro-spadkową i pro-wzrostową-ale zawsze mogę się mylić

https://www.mql5.com/en/charts/3386021/ ... g-point-of
merlinku mój kochany reakcja na gara mi taka wychodzi jako jedyna sensowna .... zaczynając X w poprzednim A. z małej formacji nikija nic mi nie rysuje się ....
-- Dodano: 03 maja 2015, 21:28 --
Pary xxx/usd generalnie luka w dół póki co
merlinku mój kochany reakcja na gara mi taka wychodzi jako jedyna sensowna .... zaczynając X w poprzednim A. z małej formacji nikija nic mi nie rysuje się ....
-- Dodano: 03 maja 2015, 21:28 --
Pary xxx/usd generalnie luka w dół póki co

Nauka nauka nauka....... 

ok może być i taksanto pisze:https://www.mql5.com/en/charts/3386021/ ... g-point-of

Ostatnio zmieniony 03 maja 2015, 21:55 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
MERLIN pisze:oj wierz mi Santo mogę się pomylić co do edka -wszystko zależy od wyznaczenia punktu X ,dokładnie chodzi mi o formacje Gara ,gdy zaczepisz punkt X niżej otrzymasz drugiego potencjalnego Craba i tu mam dylematsanto pisze:rzadko się myliszMERLIN pisze:co do edka i indeksu dolara to mamy formacje pro-spadkową i pro-wzrostową-ale zawsze mogę się mylićchwilowo wygląda ok ale zobaczymy w poniedziałek
euro-gbp wygląda ciekawie
przypomnę mamy tam 2w1 na wzrosty
Czarowniku, ciekawy pomysł z tym gartleyem.
Trzeba będzie się pilnować w tym tygodniu.
Tak ciekawie się na Edku zasięg wytworzył, że ostatni szczyt to 1,27 korekty AB gartleya.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2015, 21:56 przez molmomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Miło Cię znowu poczytać, tak rzadko tu bywasz - chyba szykuje się jednak średnioterminowy punkt zwrotny.Jones pisze:nie wiem jaką formę przybierze wzrost ale dalsza jazda bardzo realnakarnak pisze:Wg mnie na eurusd jest duża szansa na wygenerowanie średnioterminowego sygnału L - po wyjściu nad narysowane opory widziałbym zaprzyjaźnienie się z longami, małymi kroczkami sytuacja się klaruje tylko cierpliwości (można dostrzec mały oRGR odwracający trend, a miesięczny wykres daje duże nadzieje na większą korektę) :
hej

Pozdrawiam
https://www.mql5.com/en/charts/3386099/ ... g-point-of
wychodzi mi motylek teraz zrobiony - czerwony czyli wzrosty zgodne ze wzrostem na Eurgbp.... tylko pytanie czy euro się umocni czy funt spadnie....... bo to w sumie może się rozkorelować
Ale wizja żółtego kraba mnie przeraża
wychodzi mi motylek teraz zrobiony - czerwony czyli wzrosty zgodne ze wzrostem na Eurgbp.... tylko pytanie czy euro się umocni czy funt spadnie....... bo to w sumie może się rozkorelować

Nauka nauka nauka....... 

Santo co do euro-gbp ja tak to widzę z dużych TF ,z małych to trochę inaczej, ale raczej up -na obecną chwilesanto pisze:https://www.mql5.com/en/charts/3386099/ ... g-point-of

- klimokrates
- Pasjonat
EU W1 i D1 wygląda jakby się prosił o spadek. Mniejsze interwały wskazują na lekką podbitę do góry dopiero potem spadek. Zobaczę rano jeszcze ADX na H1 H4. Tygodniowy opór nie przebity, świeca D1 bardziej dla mnie na spadek niż wzrost.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła