Na Platynie o L na dłużej można pomyśleć dopiero po wybiciu oporu górą, co na tą chwilę daje poziom > 1153 - 1155:highend pisze:Karnak, a mógłbyś obadać platynę? Tak apropo złota i srebra. Mnie osobiście podoba się ostatnia świeca weekly na platynie (odwrócony biały młot).
Co do edka - pełne poparcie![]()
Co do indeksów - mam nadal mieszane uczucia - i choć aktualnie widzę jakieś tam wzrosty to jednak jestem za głębszą korektą. No ale może nie mam racjiNo ale jeśli np. złoto miałoby rosnąć (wbrew większości anali) to oprócz osłabienia dolara musiałoby coś jeszcze nastąpić (np. jakiś minikrach na giełdach
) - na przykład pokazany przez Ciebie wykres SP500 miesięczny i dwa wsparcia - to może zechcieliby zejść do tego niżej
bo broń Boże daleki jestem od twierdzenia, że na indeksach trend zmienia się w spadkowy (tylko korekcyjnie - ale może dużo korekcyjnie
).
DayTrading: Piątek 01.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 01.05.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
najbliższy tydzień upłynie raczej pod znakiem korekty na eurodolarze
powody są dwa - para na wykresie tygodniowym zatrzymała się tuż przed oporem, a wolumen wskazuje na dość mocne wykupienie, zatem jakikolwiek spadek jest bardzo mile widziany 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzieki Karnak
do oporu zatem blisko jest. Jeśli złoto i srebro maja zacząć rosnąć to zapewne i platyna dołączy. Kiedyś musza. Wiecznie spadać nie bedą.
Miłej nocki wszystkim
odpoczęli na długim weekendzie?

Miłej nocki wszystkim

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
A tam długi. 3 dni wolnego, jak co tydzień. Mi dzisiejszy dzień zleciał na wyszukiwaniu literówek w magisterce, którą ostatecznie skończyłem i już z głowy. Ciężka praca, oczy od tego bolą. Lepiej się w wykres gapićhighend pisze: Miłej nocki wszystkimodpoczęli na długim weekendzie?

Highend, powodzenia na codziennym froncie w wojnie domowej. Czytam te Wasze dyskusje z uśmiechem

Wojna sie skonczyla. Wygralo dobro 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami