inaczej rzecz ujmując: fibo 261 zaliczone

inaczej być nie mogło hehe

Nawet nie pukli 1.13 przy takich danych i ostry zjazd... o czymś to świadczy...Nowy123 pisze:graa pod gorsze dane pchna edka na 1,13x
straci jeszcze dużo, ale teraz musi odreagowaćMR. D pisze:Bałem się gorszych danych. Nie jest tak źle. Z drugiej strony to musiałaby być makabra żeby po ostatnich dniach dolar jeszcze stracił. Aż mi się ciepło zrobiło, ale wytrzymałem ;-)
blueeyes22 pisze:Nawet nie pukli 1.13 przy takich danych i ostry zjazd... o czymś to świadczy...Nowy123 pisze:graa pod gorsze dane pchna edka na 1,13x
1.128 miałem wyznaczone jako opór wg swojej metody no i zadziałało (nawet 1.129 - ale to szczegół).blueeyes22 pisze:Nawet nie pukli 1.13 przy takich danych i ostry zjazd... o czymś to świadczy...Nowy123 pisze:graa pod gorsze dane pchna edka na 1,13x
I graj tu człowieku pod danehighend pisze:1.128 miałem wyznaczone jako opór wg swojej metody no i zadziałało (nawet 1.129 - ale to szczegół).blueeyes22 pisze:Nawet nie pukli 1.13 przy takich danych i ostry zjazd... o czymś to świadczy...Nowy123 pisze:graa pod gorsze dane pchna edka na 1,13x
Ale przecież należało sie tego spodziewać, że po takim wzroście będzie odreagowanie (czyli spadek edka)
Dla potwierdzenia przydało by się by pękło jeszcze 120 na jenieNowy123 pisze:blueeyes22 pisze:Nawet nie pukli 1.13 przy takich danych i ostry zjazd... o czymś to świadczy...Nowy123 pisze:graa pod gorsze dane pchna edka na 1,13x
to czas korektyna edku