DayTrading: Piątek 01.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 01.05.2015
indeks dolara szuka kierunku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A kiedy znajdzie?pr7emo pisze:indeks dolara szuka kierunku
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
a co podpowiada ci intuicja?Matrix pisze:A kiedy znajdzie?pr7emo pisze:indeks dolara szuka kierunku

ja patrze na dane o 15:45

lepszy kabelMatrix pisze:Nastawiłem się dzisiaj na edka już mnie wkur..a . Wszystko leci tylko nie on.

wiesz na edkuduzo detalu gra wiec musz kombinowac jak kon pod gorke

Jak obecna swieca tygodniowa na kangurze utrzyma swoj ksztalt to nie tykam L przez najblizsze 2-3 tygodnie 

- grzelulukas
- Gaduła
Dokładnie niezły nagrobek się tam szykuje, konkretna strefa oporu się tam zbudowała.Kusus pisze:Jak obecna swieca tygodniowa na kangurze utrzyma swoj ksztalt to nie tykam L przez najblizsze 2-3 tygodnie
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
- atlanticos
- Maniak
jeszcze podejda w gore troche...ale nie wiem czy tam duzy rgr sie nie szykuje na h4 z linia szyi lekko pod katemKusus pisze:Jak obecna swieca tygodniowa na kangurze utrzyma swoj ksztalt to nie tykam L przez najblizsze 2-3 tygodnie

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ploty o stopach % w dol swoje robia tez a jak zotawia ne zmienione to odreagowane bedzie ladne na swinga a jak sie potwiedza i obniza to wsparcie mocniejsze 7700 7680grzelulukas pisze:Dokładnie niezły nagrobek się tam szykuje, konkretna strefa oporu się tam zbudowała.Kusus pisze:Jak obecna swieca tygodniowa na kangurze utrzyma swoj ksztalt to nie tykam L przez najblizsze 2-3 tygodnie
-- Dodano: pt 01-05-2015, 15:27 --
Sp500 po podbiciu porannym SP500 powinno domknac luke ktora robia a moze i testna minima wczorajsze
Co tak szarpie edkiem? To mój broker czy u wszystkich takie paniczne ruchy w dół/góre? Już spekulacje przed danymi?
Kiedyś twoja analiza będzie prawidłowa - ważne żebyś do tego czasu miał kapitał na inwestycje.
To jeszcze musieliby glowe zrobic bo ja na h4 nie widze aktualnie takiej foemacji.atlanticos pisze:jeszcze podejda w gore troche...ale nie wiem czy tam duzy rgr sie nie szykuje na h4 z linia szyi lekko pod katemKusus pisze:Jak obecna swieca tygodniowa na kangurze utrzyma swoj ksztalt to nie tykam L przez najblizsze 2-3 tygodnie![]()