a ja myślę że dane z USA będą przeciętne i Edek trochę spadnie w ciągu najbliższych kilku godzinNowy123 pisze:szykuja se na gorsze dane cos tak na m5 patrze na u i edka

a ja myślę że dane z USA będą przeciętne i Edek trochę spadnie w ciągu najbliższych kilku godzinNowy123 pisze:szykuja se na gorsze dane cos tak na m5 patrze na u i edka

konn365 pisze:a ja myślę że dane z USA będą przeciętne i Edek trochę spadnie w ciągu najbliższych kilku godzinNowy123 pisze:szykuja se na gorsze dane cos tak na m5 patrze na u i edka
 , na funcie widać nerwówkę
, na funcie widać nerwówkę  ...
...no i miałem rację.. za dużo tych wzrostów ostatnioMpapiez pisze:konn365 pisze:a ja myślę że dane z USA będą przeciętne i Edek trochę spadnie w ciągu najbliższych kilku godzinNowy123 pisze:szykuja se na gorsze dane cos tak na m5 patrze na u i edka
2 minuty i bedziemy wszystkie wiedzieć, na funcie widać nerwówkę
...

konn365 pisze:a ja myślę że dane z USA będą przeciętne i Edek trochę spadnie w ciągu najbliższych kilku godzinNowy123 pisze:szykuja se na gorsze dane cos tak na m5 patrze na u i edka
 z bezrobocia lepza ale plac i wydatkow gorsze plus osna koszty zatrudnienia wiec pol na pol
 z bezrobocia lepza ale plac i wydatkow gorsze plus osna koszty zatrudnienia wiec pol na pol  plus ceny
 plus ceny 
Długi ten zygzag. Chodzi mi o długość a w stosunku do c za krótka.atlanticos pisze:edek h1 - po tak silnych wzrostach widzialbym to tak jak ponizej przez najblizsze dni
https://www.tradingview.com/x/ogKhv5dU/

okaze sieklimokrates pisze:Długi ten zygzag. Chodzi mi o długość a w stosunku do c za krótka.atlanticos pisze:edek h1 - po tak silnych wzrostach widzialbym to tak jak ponizej przez najblizsze dni
https://www.tradingview.com/x/ogKhv5dU/
 stawiam tam na rgr'a po takich wzrostach i tam gdzie C wypadlby zasieg tej formacji... nie bedzie rgr'a to bedzie aktualizacja
  stawiam tam na rgr'a po takich wzrostach i tam gdzie C wypadlby zasieg tej formacji... nie bedzie rgr'a to bedzie aktualizacja