1,100 1,1030 tam przedzal wczorajszego handlu w USA po fed
Ja jeszcze cały moj fundusz emerytalnyuciekinier pisze:Rafcyk mnie wybiło na plus 2K ale nie operuje taką kasą jak tyRafcyk pisze:Wywaliło mi Dax na 20k zysku a było 100k kurde buachchchaaa
Ale odkupiłem przy 11338 i tego juz w życiu nie oddam haaahaaahaaa TP 12900 i czekam do września ,nie mam tak dużo czasu na forex ,cały dom remontuje masakra - mieszkam jak na budowie buachchchaaaTeż odkupiłem niżej.
Teraz obserwuje Dax na kasowym na on-live i na każdym dołku idą potężne zlecenia kupna , praktycznie wszystkich niemieckich akcji. Nie będziesz czekał do żadnego wrzesnia w połowie maja skasujesz worek kasyja woreczek ,ale też git
to nie dolar sie oslabial od rana dzis tylko euro i funt umacnialy na calej tablicy... sile dolarawidac dopiero teraz jak wszystkie waluty do niego traca...dobryfxplayer pisze:
jestem bardziej za eskami. teraz panuje sentyment krotkoterminowy przynajmniej na slabego dolca.
niecałe 30 € płacę bezpośrednio z Deutsche Börse , tam masz dwie możliwości dostępu ale pierwszy jest ubogi w daneDamian77 pisze:uciekinier pisze:Rafcyk mnie wybiło na plus 2K ale nie operuje taką kasą jak tyRafcyk pisze:Wywaliło mi Dax na 20k zysku a było 100k kurde buachchchaaa
Ale odkupiłem przy 11338 i tego juz w życiu nie oddam haaahaaahaaa TP 12900 i czekam do września ,nie mam tak dużo czasu na forex ,cały dom remontuje masakra - mieszkam jak na budowie buachchchaaaTeż odkupiłem niżej.
Teraz obserwuje Dax na kasowym na on-live i na każdym dołku idą potężne zlecenia kupna , praktycznie wszystkich niemieckich akcji. Nie będziesz czekał do żadnego wrzesnia w połowie maja skasujesz worek kasyja woreczek ,ale też git
re Rafcyk
mogłeś skorzystać z mojego rys wczorajszego, 80k poszło....
re Uciekinier
masz gdzieś wykupiony live indeks? pytałem w tamtym tygodniu czy ktoś to ma wykupione , gdzie i za ile?
najtaniej wychodzi chyba w kinetick.com
wariatgdynia pisze:A myslał ktos na graniu na gpw na debiutach ja od tamtego roku sie bawie zapisuje sie na nowe akcje i całkiem fajnie wychodze na tym teraz ja teraz kupiłem spólke HETAN na debiucie dała 112% a teraz juz 2 tydzien stoi na górnych widłach i na dzis jest 90% do góry jeszcze
Nowy123 pisze:wariatgdynia pisze:A myslał ktos na graniu na gpw na debiutach ja od tamtego roku sie bawie zapisuje sie na nowe akcje i całkiem fajnie wychodze na tym teraz ja teraz kupiłem spólke HETAN na debiucie dała 112% a teraz juz 2 tydzien stoi na górnych widłach i na dzis jest 90% do góry jeszcze
tak NC a pozne na grosze zjazd po sztucznym wywindowaniu kursustara szkola
http://stooq.pl/q/?s=htn bez obrotow hahah
dobryfxplayer pisze:JA bym sie bal trzymac tak wielka kase u brokera jak Rafcyk (balbym sie upadku broka) a wtedy odzyska sie znikomy procent depozytu. ale on pewnie ma konto w biurze gdzie pracuje i w takim przypadku bylby zawczas poinformowany. takie fajne zabezpieczenie
a co do kupowania teraz daxa to bardzo dobry pomysl. przeciez dodruk euro ponoc ma trwac do wrzesnia 2016! wiec napewno nam jeszce edek spadnei niedlugo...
chlopie ja ci moge opowiadac cuda ja ksie walki kreci na NCwariatgdynia pisze:Nowy123 pisze:wariatgdynia pisze:A myslał ktos na graniu na gpw na debiutach ja od tamtego roku sie bawie zapisuje sie na nowe akcje i całkiem fajnie wychodze na tym teraz ja teraz kupiłem spólke HETAN na debiucie dała 112% a teraz juz 2 tydzien stoi na górnych widłach i na dzis jest 90% do góry jeszcze
tak NC a pozne na grosze zjazd po sztucznym wywindowaniu kursustara szkola
http://stooq.pl/q/?s=htn bez obrotow hahah
Obrotów nie ma bo dwa tygodnie na górnych widłach stoi nawet o 1000% było a ja nie trzymam tego tylko w dniu debiutu lub na drugi dzien wyrzucam i czekam na kolejny debiut