dobryfxplayer pisze:Kusus.
wlasnei wyczytalem ze w jakiejs gazecie Sydney Mornig pisza ze Aud jest za silne i RBA obetnie stopy na spotkaniu 5 maja (o 6:30 rano naszego czasu)... uwazaj z elkami.
Tez gdzies widziałem taki artykuł chyba na PB.pl był
dobryfxplayer pisze:Kusus.
wlasnei wyczytalem ze w jakiejs gazecie Sydney Mornig pisza ze Aud jest za silne i RBA obetnie stopy na spotkaniu 5 maja (o 6:30 rano naszego czasu)... uwazaj z elkami.
moze 1.1350+lutek pisze:mysle ze dzisiaj zrobia jakis piekny myk
uciekinier pisze:Rafcyk mnie wybiło na plus 2K ale nie operuje taką kasą jak tyRafcyk pisze:Wywaliło mi Dax na 20k zysku a było 100k kurde buachchchaaa
Ale odkupiłem przy 11338 i tego juz w życiu nie oddam haaahaaahaaa TP 12900 i czekam do września ,nie mam tak dużo czasu na forex ,cały dom remontuje masakra - mieszkam jak na budowie buachchchaaaTeż odkupiłem niżej.
Teraz obserwuje Dax na kasowym na on-live i na każdym dołku idą potężne zlecenia kupna , praktycznie wszystkich niemieckich akcji. Nie będziesz czekał do żadnego wrzesnia w połowie maja skasujesz worek kasyja woreczek ,ale też git
To by tłumaczyło spadek na aud. Zatem już rynek dyskontuje.wariatgdynia pisze:dobryfxplayer pisze:Kusus.
Tez gdzies widziałem taki artykuł chyba na PB.pl był
moze 1,080 moze 1,110 a moze 1,278 moze 1,13 1,1316maassk pisze:moze 1.1350+lutek pisze:mysle ze dzisiaj zrobia jakis piekny myk