DayTrading: Czwartek 30.04.2015
Re: DayTrading: Czwartek 30.04.2015
no i po zabawie na edku teraz czekamy
AU H1
EDIT: Po wybiciu pakuje L po same jaja...
Też ze 4 loty.
Też ze 4 loty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2015, 10:49 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
- dobryfxplayer
- Maniak
nie badz taki pewien. a co bylo przedchwila z bezrobociem z niemiec???wariatgdynia pisze:Jak beda gorsze dane o bezrobociu ze strefy to edek w dól poleci i to ładnie bo euro sie osłabi
ewidentnie widac dzisiejszy sentyment frankfurtu i londynu...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
do poziomów gdzie usa skończylo to nie zejdziemy
Pisałem jakiś mc temu że będzie 1.12....(niestety okupiłem spadek dużym kosztem, więc nie zarobiłem na tym wszystkim:(). Zastanawiam sie teraz co dalej. Jak sadzicie edek zaliczy w najbliższym czasie (1mc-3mc) parytet?
Z psychoforexu by wszystko pasowało, na 1.06-1.07 wiara brała eski, trzymali je max do 1.10-1.11 (ja trzymam nadal), teraz jak 95% tych co zamkneli eski, przerzucili sie na longi....to teraz tylko zjazd poniżej 1.05....
Patrząc fundamentalnie dodruk euro trwa, grecja się sypie (kwestia czasu aż będą burdy na ulicach i jakiś ichni majdan) oczywiście mozna mówić o małym wpływie itd. ale psychologicznie to na pewien czas spowoduje strzał w dół (zwłaszcza strach przed innymi państwami które moga isc w jej silady)
A więc mi sie wydaje podjazd edka max do....(1.13?, 1.15? )jak myślicie?, a potem zjazd do 1.03...
Z psychoforexu by wszystko pasowało, na 1.06-1.07 wiara brała eski, trzymali je max do 1.10-1.11 (ja trzymam nadal), teraz jak 95% tych co zamkneli eski, przerzucili sie na longi....to teraz tylko zjazd poniżej 1.05....
Patrząc fundamentalnie dodruk euro trwa, grecja się sypie (kwestia czasu aż będą burdy na ulicach i jakiś ichni majdan) oczywiście mozna mówić o małym wpływie itd. ale psychologicznie to na pewien czas spowoduje strzał w dół (zwłaszcza strach przed innymi państwami które moga isc w jej silady)
A więc mi sie wydaje podjazd edka max do....(1.13?, 1.15? )jak myślicie?, a potem zjazd do 1.03...
audi bedzie góra jak nic
- dobryfxplayer
- Maniak
uwazaj z tym longiem na kangurze.Kusus pisze:AU H1
Też ze 4 loty.
wydaje mi sie ze za tydzien (nie wiem dokladnie kiedy trzeba sprawdzic) rynki wyceniaja obnizke stop dla AUD. wiec wydaje mi sie ze kangur juz tak wyzej i wyzej nie pociagnie. powinni dyskontowac obnizke...
tak mi sie wydaje. co ty myslisz?
usd/jpy dół jk nic dzisiaj zliczy
- dobryfxplayer
- Maniak
na 2 stronie jest moj wykresik. edek powinien nam urosnac jeszcze do okolic 1.15. oczywiscei to nie wyrocznia tylko technika.oiro pisze:Pisałem jakiś mc temu że będzie 1.12....(niestety okupiłem spadek dużym kosztem, więc nie zarobiłem na tym wszystkim:(). Zastanawiam sie teraz co dalej. Jak sadzicie edek zaliczy w najbliższym czasie (1mc-3mc) parytet?
kuskus a dlaczego nie dałes 4 lotów na szczycie audi to mnie ciekawi tylko teraz czekasz na odbicie