DayTrading: Czwartek 30.04.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 maja 2015, 00:00

Wzrost
12
41%
Bez zmian
4
14%
Spadek
13
45%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 30.04.2015

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Edek powolne opadane z oporow wyznaczony do poziomow gdzie US skonczyla wczoraj handelek ;)

1,100 1,1030 tam przedzal wczorajszego handlu w USA po fed
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Rafcyk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Rafcyk »

uciekinier pisze:
Rafcyk pisze:Wywaliło mi Dax na 20k zysku a było 100k kurde buachchchaaa
Ale odkupiłem przy 11338 i tego juz w życiu nie oddam haaahaaahaaa TP 12900 i czekam do września ,nie mam tak dużo czasu na forex ,cały dom remontuje masakra - mieszkam jak na budowie buachchchaaa
Rafcyk mnie wybiło na plus 2K ale nie operuje taką kasą jak ty :oops: Też odkupiłem niżej.
Teraz obserwuje Dax na kasowym na on-live i na każdym dołku idą potężne zlecenia kupna , praktycznie wszystkich niemieckich akcji. Nie będziesz czekał do żadnego wrzesnia w połowie maja skasujesz worek kasy :564: ja woreczek ,ale też git :mrgreen:
Ja jeszcze cały moj fundusz emerytalny :D (choc jeszcze mam daleko ) dałem w globalny fundusz akcyjny społek dywidendowych i tez chce zarobić haaahaaahaaa

wariatgdynia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wariatgdynia »

A myslał ktos na graniu na gpw na debiutach ja od tamtego roku sie bawie zapisuje sie na nowe akcje i całkiem fajnie wychodze na tym teraz ja teraz kupiłem spólke HETAN na debiucie dała 112% a teraz juz 2 tydzien stoi na górnych widłach i na dzis jest 90% do góry jeszcze

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

dobryfxplayer pisze:
jestem bardziej za eskami. teraz panuje sentyment krotkoterminowy przynajmniej na slabego dolca.
to nie dolar sie oslabial od rana dzis tylko euro i funt umacnialy na calej tablicy... sile dolarawidac dopiero teraz jak wszystkie waluty do niego traca...

edek h4 - aktualizacja po wczorajszych zabawach - wydaje sie ze mamy bardziej rozbudowana korekte ABC. Moze byc w ciagu tygodnia maks dwoch silna korekta wzrostow w okolice 1.09 (dolna banda klina i zniesienie 61% fali 3wC)i potem jeszcze jeden ruch w gore na dokonczenie calej struktury korekcyjnej...

https://www.tradingview.com/x/KKckOGOb/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
uciekinier
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: uciekinier »

Damian77 pisze:
uciekinier pisze:
Rafcyk pisze:Wywaliło mi Dax na 20k zysku a było 100k kurde buachchchaaa
Ale odkupiłem przy 11338 i tego juz w życiu nie oddam haaahaaahaaa TP 12900 i czekam do września ,nie mam tak dużo czasu na forex ,cały dom remontuje masakra - mieszkam jak na budowie buachchchaaa
Rafcyk mnie wybiło na plus 2K ale nie operuje taką kasą jak ty :oops: Też odkupiłem niżej.
Teraz obserwuje Dax na kasowym na on-live i na każdym dołku idą potężne zlecenia kupna , praktycznie wszystkich niemieckich akcji. Nie będziesz czekał do żadnego wrzesnia w połowie maja skasujesz worek kasy :564: ja woreczek ,ale też git :mrgreen:

re Rafcyk
mogłeś skorzystać z mojego rys wczorajszego, 80k poszło....

re Uciekinier

masz gdzieś wykupiony live indeks? pytałem w tamtym tygodniu czy ktoś to ma wykupione , gdzie i za ile?
najtaniej wychodzi chyba w kinetick.com
niecałe 30 € płacę bezpośrednio z Deutsche Börse , tam masz dwie możliwości dostępu ale pierwszy jest ubogi w dane
tu masz link http://www.boerse-frankfurt.de/en/servi ... d+services
możesz też mieć za darmo ale 15 min opóźnienia jest i bez wglądu do ksiązki zleceń
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

wariatgdynia pisze:A myslał ktos na graniu na gpw na debiutach ja od tamtego roku sie bawie zapisuje sie na nowe akcje i całkiem fajnie wychodze na tym teraz ja teraz kupiłem spólke HETAN na debiucie dała 112% a teraz juz 2 tydzien stoi na górnych widłach i na dzis jest 90% do góry jeszcze

tak NC a pozne na grosze zjazd po sztucznym wywindowaniu kursu :) stara szkola :lol: http://stooq.pl/q/?s=htn bez obrotow hahah

http://stooq.pl/q/?s=bru cuda ne widy obecanki nadmuchane do 500 mln kapitalizacji wydmuszki i widac co sie stalo to NC walek walkim pogania hahah
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2015, 12:14 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

JA bym sie bal trzymac tak wielka kase u brokera jak Rafcyk (balbym sie upadku broka) a wtedy odzyska sie znikomy procent depozytu. ale on pewnie ma konto w biurze gdzie pracuje i w takim przypadku bylby zawczas poinformowany. takie fajne zabezpieczenie :)

a co do kupowania teraz daxa to bardzo dobry pomysl. przeciez dodruk euro ponoc ma trwac do wrzesnia 2016! wiec napewno nam jeszce edek spadnei niedlugo...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

wariatgdynia
Gaduła
Gaduła

Nowy123 pisze:
wariatgdynia pisze:A myslał ktos na graniu na gpw na debiutach ja od tamtego roku sie bawie zapisuje sie na nowe akcje i całkiem fajnie wychodze na tym teraz ja teraz kupiłem spólke HETAN na debiucie dała 112% a teraz juz 2 tydzien stoi na górnych widłach i na dzis jest 90% do góry jeszcze

tak NC a pozne na grosze zjazd po sztucznym wywindowaniu kursu :) stara szkola :lol: http://stooq.pl/q/?s=htn bez obrotow hahah

Obrotów nie ma bo dwa tygodnie na górnych widłach stoi nawet o 1000% było a ja nie trzymam tego tylko w dniu debiutu lub na drugi dzien wyrzucam i czekam na kolejny debiut

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

dobryfxplayer pisze:JA bym sie bal trzymac tak wielka kase u brokera jak Rafcyk (balbym sie upadku broka) a wtedy odzyska sie znikomy procent depozytu. ale on pewnie ma konto w biurze gdzie pracuje i w takim przypadku bylby zawczas poinformowany. takie fajne zabezpieczenie :)

a co do kupowania teraz daxa to bardzo dobry pomysl. przeciez dodruk euro ponoc ma trwac do wrzesnia 2016! wiec napewno nam jeszce edek spadnei niedlugo...

chyba ze jestes :) http://www.parkiet.com/artykul/1339640.html :lol: :lol:

-- Dodano: czw 30-04-2015, 12:19 --
wariatgdynia pisze:
Nowy123 pisze:

Obrotów nie ma bo dwa tygodnie na górnych widłach stoi nawet o 1000% było a ja nie trzymam tego tylko w dniu debiutu lub na drugi dzien wyrzucam i czekam na kolejny debiut
chlopie ja ci moge opowiadac cuda ja ksie walki kreci na NC :) ne takidebiut byl pchany bez obrotow przez spoldzielnie a poznie sypane akcjemi na grose le kupiles 1 tys akcj sie ci udalo siedze na GPW lata i musze dodac ze wiem co nie co wecej ;) moge ci setki histori pokazac i przytaczyc wraz z tlumaczeniem ja ksie robi przekret by szybko i latwo zarobic na NC :) gdzie nie ma AUDYTORA w raportowaniu i KNF nie obejmuje :) i na jakich ludzi uwazac ale nie mam czasu

na NC latwej m idzie niz na glownym rynku oskubac naiwnych pod jakes bajki i obetnice niz na glownym ale i na glownymy rynku cuda robi :) i trzeba byc bardzo czunym by nie zostac przez walkarzy oskubany ;) moge dodac ze pierwszym walkarzem na NC jest Pan Patrowicz i syn później Janusz B z CDE i tak moge wymieniac jeszcze ho ho ho wraz z spolkami i slupami :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2015, 12:24 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

wariatgdynia
Gaduła
Gaduła

Ja tego nie trzymam tylko wysypuje Jedyna spólka która długo u mnie siedzi jest KGHM mam od 44 zł i w sumie z dywident juz wiecej wziołem niz za nia zapłaciłem

Zablokowany