OzFX Squeeze-More Strategy

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
galileo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: galileo »

Xpk pisze:
galileo
grasz tym systemem na D1 czy H4 ??
tylko na h4 ale wspomagam sie najprostsza MA z ostatniego misiaca badz kwartału i mniej wiecej widze po ktorej stronie rynku jestem...

Dodano po 5 minutach:
matix pisze:ja od pewnego czasu zacząłem wchodzić w pozycje dopiero wtedy kiedy była gruba strzałka w indykatorze OzFX smD1 iSignals, i niestety ostatnio mi zrobiło potężnego dowdrowna, pewnie dlatego że sygnały się repaintowały.
Więc póki co mam ogólnie do całego rynku kiepskie nastawienie :/
wiec czytaj i jeszcze raz czytaj a bedzie Ci dane :wink:

bedziesz mial lepsze jak poznasz zasady te pierwsze i zmodyfikowane...poza tym musisz pamietac ze to ty masz myslec kreatywnie a nie system :) nie ma 100 % systemow

poza tym nie wiem jakim cudem mozna miec poteznego DD tym sysem :?:

podejrzewam ze kolega robi jakis podstawowy blad...najlepeij jak rzucisz screeny to zobaczymy gdzie popelniasz blad
pozdrawiam

Dodano po 1 minutach:
matix pisze:ja od pewnego czasu zacząłem wchodzić w pozycje dopiero wtedy kiedy była gruba strzałka w indykatorze OzFX smD1 iSignals, i niestety ostatnio mi zrobiło potężnego dowdrowna, pewnie dlatego że sygnały się repaintowały.
Więc póki co mam ogólnie do całego rynku kiepskie nastawienie :/
wiec czytaj i jeszcze raz czytaj a bedzie Ci dane :wink:

bedziesz mial lepsze jak poznasz zasady te pierwsze i zmodyfikowane...poza tym musisz pamietac ze to ty masz myslec kreatywnie a nie system :) nie ma 100 % systemow

poza tym nie wiem jakim cudem mozna miec poteznego DD tym sysem :?:

podejrzewam ze kolega robi jakis podstawowy blad...najlepeij jak rzucisz screeny to zobaczymy gdzie popelniasz blad
pozdrawiam
Niech Pipsy Będą z Nami !!!

dragoslaw
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dragoslaw »

Witam
odnosnie repaintow na czym one polegaja?? polega to na tym ze np. po czerwonych slupkach AO pojawia sie slupek zielony a nastepnie czerwony i w rzędzie mamy tylko 1 slupek zielony??
AO i AC czesto slupki zmieniaja kolor gdy cena idzie w druga strone?? , interesuje mnie gra AO i AC ten sam kolor na pierwszej swiecy AO
na Histori wszystko wyglada ladnie ale pytanie jak wyglada sytuacja w rzeczywistosci...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Chodzi o to, że czasami słupek zmienia kolor w czasie ruchów ceny na danej świecy.

dragoslaw
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dragoslaw »

Nie ma takiej zasady ze swieca spadkowa to AO czy AC musi byc czerwone

przemogpw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: przemogpw »

tylko na h4 ale wspomagam sie najprostsza MA z ostatniego misiaca badz kwartału i mniej wiecej widze po ktorej stronie rynku jestem...
gram podobnie, EMA5, EMA10 i EMA50.

przemogpw
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja tylko H4.

matix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: matix »

przemogpw a czymś się wspierasz na H4?

przemogpw
Stały bywalec
Stały bywalec

pisałem wyżej że korzystam ze średnich...

ODPOWIEDZ