OzFX Squeeze-More Strategy

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
arexz1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arexz1 »

Maly skan z reala Oz sqeez w czystej formie filtr 200 sma uważam, że ten system najlepiej dziala w swojej oryginalnej formie bo szczerze mowiac, gdy dodajemy do niego rozne filtry i przerabiamy go nie jest juz tym systemem :wink: jak sie myle to niech mnie ktos poprawi :) skan z dzisiaj trade o 20:00 platforma niestety XTB

Obrazek
Obrazek

marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

Cześć

Dawno tu nie zaglądałem. Czyżby kryzys wyłożył także OZ? W wątku cisza i nawet na jego domowej stronie praktycznie nic nie jest dostępne wszystko zawieszone. Co się dzieje?

przemogpw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: przemogpw »

Ja tam gram dalej OZem...

mrk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mrk »

przemogpw pisze:Ja tam gram dalej OZem...
I jak wyniki? Prowadzisz moze jakies statystyki dla tego systemu?

przemogpw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: przemogpw »

nie prowadzę żadnych statystyk, mogę jedynie napisać mniej więcej w pipsach ile wychodzi miesięcznie przy inwestowaniu po pierwsze ostrożnym, po drugie większość czasu spędzam poza domem więc różnie to jest z wyłapywaniem sygnałów. Ale ogólnie uważam iż bez podstaw analizy technicznej i średnich ten system byłby cienki... ;p
Wrzesień - jakieś 250 pipsów.
zobaczymy jak paźdzernik wypadnie...

gajewmic
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: gajewmic »

ja też sobie pykam OZem tylko, że na TF - 1D. Fakt, że wszedłem z małą kwotą na realu, ale już ja podwoiłem w ciągu 3-ch miesięcy.
Próbowałem grać TF-4h, ale tak jak przedmówca za dużo nie ma mnie w domu, żeby łapać sygnały. Raz dziennie jest korzystniej :)

mario77
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mario77 »

Ja jak syn marnotrawny wracam właśnie do Oz'a. Miałem z nim początkowo problemy. Teraz z nowymi doświadczeniami, trochę zmieniłem założenia, ale idea się nie zmieniła i testuję na razie na demie. I jak na razie mi się zaczyna jeszcze bardziej podobać niż na początku.

Awatar użytkownika
galileo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: galileo »

marius09 pisze:Cześć

Dawno tu nie zaglądałem. Czyżby kryzys wyłożył także OZ? W wątku cisza i nawet na jego domowej stronie praktycznie nic nie jest dostępne wszystko zawieszone. Co się dzieje?
:D hehe dobre...

a po co cos wiecej pisac jak system jest dobry i daje zarobic....tylko grac ...cisza jest bo wiekszosc gra sobie spokojnie i doi ile wejdzie,czasami tez sa straty hehe 8) ...w zasadzie nie ma co wiecej pisac chyba ze jakis dziennik...tak poczatkowo mialo byc autor JaguarII mial tak pisac ale z tego co wiem zaszyl sie gdzies ze swoja ekipa i zarabia na forexie :)

a co do kryzysu to tym sysem mozna bylo niejeden bank ograc...wiec sie przyczynil do spektakularnego wzbogacenia niejednego konta niz raczej do bankructwa... :roll:

Pozdrawiam :)

Dodano po 20 minutach:
przemogpw pisze:Ale ogólnie uważam iż bez podstaw analizy technicznej i średnich ten system byłby cienki
to sa podstawy bez nich kazdy system nie ma racji bytu. :)
Niech Pipsy Będą z Nami !!!

ALEKSANDER
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: ALEKSANDER »

Witam,
jakiego programu mi brakuje że nie moge odczytwyac zakładek z wykresami i wskaznikami analizy wogle mi sie nie pojawiaja

ODPOWIEDZ