highend pisze:A mi dzisiaj pachnie na odwrót - umocnieniem dolarapeszek.
DayTrading: Środa 29.04.2015
Re: DayTrading: Środa 29.04.2015
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
jak nikt nie słuchał ,ja gram tylko pod swoje analizy z wczorajhighend pisze:nie wykrakał tylko wiedział, a że nikt nie słuchał to peszek.pacynka pisze:highend tyle razy powtarzal ze w koncu wykrakal![]()
:D

hahahahDeclan pisze:highend pisze:A mi dzisiaj pachnie na odwrót - umocnieniem dolarapeszek.

Przypadkiem nie było zakładów, że Highend powie: "A nie mówiłem"? 

Zaczynam rozumieć frustrację Kususa...highend pisze:nie wykrakał tylko wiedział, a że nikt nie słuchał to peszek.pacynka pisze:highend tyle razy powtarzal ze w koncu wykrakal![]()
:D
pamietajcie jeszcze o DAX - lecimy poniżej 10.000.
jakby tak komuś się chciało eLki łapać to nie polecam. Ale każdy gra po swojemu,.
A niech się cieszy w najlepsze ;-)dobryfxplayer pisze:highend zaczyna sie jego "a nie mowilem". lol
- dobryfxplayer
- Maniak
nastepne poziomy oporow jak by tak babaca JELONKA dalej oslabala USA na FOMOC 1,1240 70 te opory sa dosyc mocne
na razie przestanek na tych pierwszych oporach
na razie przestanek na tych pierwszych oporach
No właśnie: A NIE MÓWIŁEM?dobryfxplayer pisze:highend zaczyna sie jego "a nie mowilem". lol

no i czemu mnie nie lubicie? Dobrze chciałem. Pipsów dla wszystkich starczy.
ojejej, jakie żale wyżej wylewane - mleko się rozlało czy jak?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
A jeśli jest ot tylko zamykanie shortów w obawie przed Jelonką ?? Jeśli nie powie nic negatywnego dla dolara to po "trendzie wzrostowym" zostanie tylko mokra plama