Na pewno sa zapakowani i teraz przebieraja nerwowo nozkami..szczudlo6 pisze:mama nadzieje ze wszyscy zapakowani w eski pobrane po szczytach ...
Szczyt jest tam, gdzie wykres zaczyna zawracac ;]Ali pisze: tylko gdzie te szczyty
Na pewno sa zapakowani i teraz przebieraja nerwowo nozkami..szczudlo6 pisze:mama nadzieje ze wszyscy zapakowani w eski pobrane po szczytach ...
Szczyt jest tam, gdzie wykres zaczyna zawracac ;]Ali pisze: tylko gdzie te szczyty
Pozamiatane.atlanticos pisze:byc moze tak bedzie ale na tak silnym oporze prosilo sie cos malego podebrac nawet jak ostre... ja zakladam scenariusz z powrotem do trendu... kolejne 100-200 pipsow UP np na takim kablu calkowicie zmienilo by obraz tej pary... teraz potrzac na swieczke miesieczna az sie prosi o 2 dni zjazdu zeby ja przekrecic... wieczorem sie przekonamy co nam grubaski wymalujaKusus pisze:
Moim zdaniem to blad. Pisalem rano o istotnosci 95.50 na dolarze i reakcja jest jak najbardziej prawidlowa ale teraz trzeba czekac bo jak wroca w te okolice to przebija i edki kangury i kable porobia 400 pipsow w gore w tym tygodniu.
blesS pisze:Na pewno sa zapakowani i teraz przebieraja nerwowo nozkami..szczudlo6 pisze:mama nadzieje ze wszyscy zapakowani w eski pobrane po szczytach ...
Na 1.12 najwcześniej, a tym co się poubierali to łapki poucinało chybaAli pisze:tylko gdzie te szczytyszczudlo6 pisze:mama nadzieje ze wszyscy zapakowani w eski pobrane po szczytach ...
Trafiłeś! Mnie cieszy jak się okazuje, że miałem racjęc.ajto pisze: Swoją drogą, naprawdę myślisz że tylko ty dostrzegasz osłabienie dolara w całym jego koszyku?
Inni też to widzą, tylko nie czynią takiego larma, jeszcze inni stwierdzą to za kolejne 50P, za kolejne 50 wejdą i wyciągną kolejne 100 - czy to będzie oznaczało że są złymi traderami?
szczyty są na Fibo 423Ali pisze:tylko gdzie te szczytyszczudlo6 pisze:mama nadzieje ze wszyscy zapakowani w eski pobrane po szczytach ...