DayTrading: Środa 29.04.2015
Re: DayTrading: Środa 29.04.2015
Ujek wyszedl z trojkata gora, jesli pokonala kolejny opor 119,40-50 to powinien doleciec w okolice 120 ...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Nie zachęcam nikogo do gry dzisiaj, ale ostatecznie bedziemy wracac do umocnienia dolara
Powod: zamknalem dzisiaj cala drabinke S na edku na duzym minusie
Po raz kolejny zabraklo ciecia strat, za duzo optymizmu, za malo zarzadzania kapitalem/ryzykiem.
Musze zrewidowac swoja taktyke. Zaczac ciezka prace od poczatku i mam nadzieje ze to juz bedzie ostatnia lekcja, ktora nauczy mnie pokory i zelaznej konsekwencji.
Po raz kolejny zabraklo ciecia strat, za duzo optymizmu, za malo zarzadzania kapitalem/ryzykiem.
Musze zrewidowac swoja taktyke. Zaczac ciezka prace od poczatku i mam nadzieje ze to juz bedzie ostatnia lekcja, ktora nauczy mnie pokory i zelaznej konsekwencji.
na małych obrotach też można wp... ć
Będziemy wracać do umocnienia dolara i dlatego zamknąłeś całą drabinkę S na edkupacynka pisze:Nie zachęcam nikogo do gry dzisiaj, ale ostatecznie bedziemy wracac do umocnienia dolara

ech, że wszyscy widzą swoje porażki w braku wiedzy lub czymś jeszcze innym,pacynka pisze:Nie zachęcam nikogo do gry dzisiaj, ale ostatecznie bedziemy wracac do umocnienia dolara
a problem większy w tym że nie dostrzegają przeciwnika

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
no zobaczymy ktore klamie EU USD czy U Jszczudlo6 pisze:Ujek wyszedl z trojkata gora, jesli pokonala kolejny opor 119,40-50 to powinien doleciec w okolice 120 ...

- klimokrates
- Pasjonat
Long na szczycie ?!!?@!?@#$@#$%#$% ? to nie lepiej poczekać na 1.1026 i tam wziąć drugą S z większym lewarem ? A tak to Ci psycha siądzie.digitalninja pisze:Wychodzi na to, że się nie szanujęKusus pisze:Kazdy szanujacy sie daytrader nie powinien w ogole dotykac dzisiaj forexu od sesji usa ...ale short otwarty wczoraj po cenie 1.094 nie pozwala mi nic nie robić.
Na razie dobrałem Longa po cenie 1.10002 tylko po to żeby zablokować powiększanie się straty z tamtej pozycji.
I tak chyba przeczekam ten dzień, a jutro na spokojnie się zastanowię co zrobić z tym bilansem.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
na Eku maja jeszcze klka pipsow mejsca do r1
- digitalninja
- Gaduła
Ten long był właśnie po to żeby uspokoić psychęklimokrates pisze:Long na szczycie ?!!?@!?@#$@#$%#$% ? to nie lepiej poczekać na 1.1026 i tam wziąć drugą S z większym lewarem ? A tak to Ci psycha siądzie.digitalninja pisze:Wychodzi na to, że się nie szanujęKusus pisze:Kazdy szanujacy sie daytrader nie powinien w ogole dotykac dzisiaj forexu od sesji usa ...ale short otwarty wczoraj po cenie 1.094 nie pozwala mi nic nie robić.
Na razie dobrałem Longa po cenie 1.10002 tylko po to żeby zablokować powiększanie się straty z tamtej pozycji.
I tak chyba przeczekam ten dzień, a jutro na spokojnie się zastanowię co zrobić z tym bilansem.

(Że w razie jak kurs poleci do 1.11 to tamta zła eSka nie zeżre mi depozytu)
Pomysł aby "wziąć drugą S z większym lewarem" tylko by pogorszył sytuacje w przypadku wystrzałów edka up.
- klimokrates
- Pasjonat
Jeżeli H4 na EU nie przebije do 12 tej 1.1026 to lecimy z korektą
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła