DayTrading: Wtorek 28.04.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 29 kwie 2015, 00:00

Wzrost
13
37%
Bez zmian
5
14%
Spadek
17
49%

Liczba głosów: 35

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 28.04.2015

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

Brak sygnału na S. Czekać na H4 EU i jak osłabną wskaźniki, bo jak nie zgasną to Azja może do rana tak przetrzymać i pofruniemy piętro wyżej. Tak jak Kermit pisał świeczka może się ciekawie zamknąć. Jeżeli będzie fala 5 ta to będzie wydłużona bo 1 i 3 są takie same.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

klimokrates pisze:Brak sygnału na S. Czekać na H4 EU i jak osłabną wskaźniki, bo jak nie zgasną to Azja może do rana tak przetrzymać i pofruniemy piętro wyżej. Tak jak Kermit pisał świeczka może się ciekawie zamknąć. Jeżeli będzie fala 5 ta to będzie wydłużona bo 1 i 3 są takie same.

Wypadałoby zrobić teraz korektę ale index dolca jest pod parytetem i nie sądzę by zaczęła się on w najbliższych godzinach. Myślę, że jeszcze z 50 pipsów w górę i dopiero chociaż jest wieczór, odreagowanie i ten zjazd pasuje idealnie no ale...

Jutro FED i będziemy blisko 1.1 myślę i jutro przy okazji FED albo to przebijemy co będzie oznaczać średnioterminową zmianę kierunku albo wycinka i zjazd. Się zobaczy...

Pewnie jak wybijemy do Highend zasypie nas postami o tym, że miał rację i mówi o tym od 3 tygodni ale oczywiście screena z pozycją nie widzieliśmy ani jednego mimo, że codziennie ktoś go o to prosi. W zamian dostaniemy milion wyśmiewających postów o tym kto miał rację.

Stawiam 1000 zł, że jutro będzie ponad 10 postów od Highenda w stylu: "a nie mówiłem, pisałem, itp itd" i 0 screena z pozycjami. Zobaczycie :D

Awatar użytkownika
klimokrates
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: klimokrates »

Kusus pisze:
klimokrates pisze:Brak sygnału na S. Czekać na H4 EU i jak osłabną wskaźniki, bo jak nie zgasną to Azja może do rana tak przetrzymać i pofruniemy piętro wyżej. Tak jak Kermit pisał świeczka może się ciekawie zamknąć. Jeżeli będzie fala 5 ta to będzie wydłużona bo 1 i 3 są takie same.

Wypadałoby zrobić teraz korektę ale index dolca jest pod parytetem i nie sądzę by zaczęła się on w najbliższych godzinach. Myślę, że jeszcze z 50 pipsów w górę i dopiero chociaż jest wieczór, odreagowanie i ten zjazd pasuje idealnie no ale...

Jutro FED i będziemy blisko 1.1 myślę i jutro przy okazji FED albo to przebijemy co będzie oznaczać średnioterminową zmianę kierunku albo wycinka i zjazd. Się zobaczy...

Pewnie jak wybijemy do Highend zasypie nas postami o tym, że miał rację i mówi o tym od 3 tygodni ale oczywiście screena z pozycją nie widzieliśmy ani jednego mimo, że codziennie ktoś go o to prosi. W zamian dostaniemy milion wyśmiewających postów o tym kto miał rację.
Jest jeszcze opcja, że fala nr 3 się wydłuży a 5 będzie długości 1 ki. Tylko sobie tak analizujemy. Dla wszystkich techników na H4 bardzo ciekawa rzecz. Przypadek ? nie sądzę.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

Kusus pisze:Wypadałoby zrobić teraz korektę ale index dolca jest pod parytetem i nie sądzę by zaczęła się on w najbliższych godzinach. Myślę, że jeszcze z 50 pipsów w górę i dopiero chociaż jest wieczór, odreagowanie i ten zjazd pasuje idealnie no ale...
w tym momencie Obama rozmawia z Abe, to może wywołać ruchy

Awatar użytkownika
Matthew414
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Matthew414 »

Admirals padaka - nie polecam. Co ważne dane freeze.
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 :)

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

closed eL :D :D

-- Dodano: wt 28-04-2015, 18:51 --
Matthew414 pisze:Admirals padaka - nie polecam. Co ważne dane freeze.
ja nie narzekam ;)

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

Hohoho

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Damian77 pisze: dobrze tu Cię określili, podpinam się pod ich opinię
Spoko :) im mniej tu czytam tym lepiej (dla mnie).
:D
Następny co ubija pianę jak Kusus? :)

Mam najlepsze dwa miesiące na FX - wszystko od kiedy stosuję "fibo po mojemu".
Im lepiej mi idzie tym więcej osób mnie atakuje - zazdrość ludzka rzecz.
Nie jestem nieomylny, ale umiem ciąć straty....

Więc niech PSY szczekają, a karawana jedzie dalej :)

Ja pokazuję swoje pozycje w moim jurnalu - kto chce niech zagląda. Tutaj jadem pluje tylko Kusus i czasami parę innych osób, natomiast pokaż mi gdzie kogoś atakuję :)
CIAO.

btw. już dawno pokazywałem projekcje spadkowe DAX - obecne poziomy w ogóle nie mają znaczenia. Jak zatrzyma się na 10.000 to będzie dobrze.
Co do edka - od dawna piszę "mamy trend wzrostowy na edku" - i co edek spada czy rośnie?
kangur i kabel analogicznie - bo wszystkimi rządzi dolar.

Złoto, platyna? :)

A ropa? :) Ech... jeszcze mam wymieniać? Pomyliłem się ostatnio na pszenicy, cóż - dam radę.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

santo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: santo »

Kusus pisze:

Stawiam 1000 zł, że jutro będzie ponad 10 postów od Highenda w stylu: "a nie mówiłem, pisałem, itp itd" i 0 screena z pozycjami. Zobaczycie :D

tysiak do podziału czy dla każdego ;)
Nauka nauka nauka....... :564:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

A po ch**** dawać screena z pozycjami? Skoro pisane było jakiś czas temu to każdy może zobaczyć w starszych postach.
Co mają do tego pozycje? Ważne jest to, że ktoś miał rację.... więc szczekajcie dalej.

btw. stawiam 10.000 PLN, że jutro kusus obrazi mnie i parę innych osób jeszcze 5 razy. Pasuje?

Musiałeś Santo to wklejać żebym to czytał? Po co czytać buca, który w co drugim poście na mnie najeżdża? :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany