highend pisze:a ten RGR co Żaba pokazujesz na wykresie Monthly - to zasięg na 0.86 wychodzi?
kosmos
-- Dodano: 28 kwie 2015, 13:55 --
takie coś już wrzucałem - Żaba świadkiem i pisał, że opluł monitorc.ajto pisze: Grasz w zasięgi?
Gram.
Masz zasięgi?
Mam
highend pisze:Popieram kolegę aby trzymać się zasad. Dlatego mam jednego w ignorach co by nie robić tu syfu.grzelulukas pisze: Na edku mam grubą żółtą linie w okolicach 1.1 gdzie jest konkretny opór. Kilka razy w ciągu ostatnich kilku tygodni odbijaliśmy się od tego poziomu, po jutrzejszym dniu IMO będzie info gdzie lecimy.
Co do tematu: opór na 1.10 chyba każdy widzi. Jesli o mnie chodzi to spodziewam się, że pęknie i polecimy na 1.12
Tyle w temacie.
highend pisze:Kangur 0.803. Poziom wyznaczony ze 2 miechy temu.
Czemu tylko ta lajza tyle spadla zanim urosla. Hehe
0.8300 soooon
-- Dodano: 28 kwie 2015, 17:19 --
UsdPln. Wykres monthly mowi wszystko o dolarze.
highend pisze:Panowie: ale ja wczoraj pisalem ze caly czas jestem na S na indeksach
I na koncu kwintesencja. Cos co pokazuje Highend jaki z Ciebie bajkopisarz i troll.highend pisze:sprawa jest prosta: GBP do piachu, a EUR UP (pomimo dodruku)
widać na EUR/GBP
z tego wynika, ze pary z EUR w górę, ciekawe co zrobi EUR/PLN? (bo miało iść na 3.80, a nawet 3.67) - ale to już zależy sporo od samego PLN.
GBP AUD do piachu, sam AUD mocno UP (surowce). Kto tego jeszcze nie widzi (ja to widze i o tym piszę od.. miesiąca?) ten zobaczy wkrótce, ale wtedy korekta
Niech całe forum przeczyta i zobaczy jak bardzo trąbisz od miesiąca o trendzie wzrostowym i niech wszyscy się przekonają jaki z Ciebie hipokryta ;[highend pisze:możliwe, że indeks dolara idzie na double TOP
a wtedy edek zejdzie na swoje minima (dołek) zapewne.
Dziękuję za uwagę.