to są moje wpisy w tym jurnalu:
strona 7
niemiaszek pisze:Philson_Investments
a jednak dawny pomysł wszedł w etap realizacji i co najważniejsze się rozkręca...![]()
gratki i powodzenia
strona 10niemiaszek pisze:Adrianoforex
daruj sobie... wszystkie spółdzielnie mieszkaniowe też KNF będzie kontrolował, bo taką mają nazwę![]()
na ich stronie masz wszycho napisane, więc bez emocji na chłodno wystarczy przeczytać, ale trzeba się zalogować, żeby mieć dostęp do dokumentów![]()
http://philson-investments.com/informac ... ielni.html
kolejność jest taka:
STATUT - REJESTRACJA CZŁONKÓW - ZAWIĄZANIE SPÓŁDZIELNI - WYBÓR ZARZĄDU - REJESTRACJA W KRS - NADANIE REGON I NIP... więc wszystko w swoim czasie
niemiaszek pisze:jeżeli jesteś pewien, że to przedsięwzięcie/działalność to jeden wielki wał, przestępstwo to sam zgłoś na psiarnię, do KNF lub ABW i po sprawie, ale wprowadzanie organów ścigania w błąd to jest przestępstwo i to ścigane z urzędu, więc wybór należy do CiebieAdrianoforex pisze:Pytanie jaki odsetek z tych wejść na waszą stronę to odwiedziny KNF, prokurtury, ABW i Policji![]()
a tu są Twoje
strona 8
strona 11Adrianoforex pisze: Dobrze, że atmosfera w narodzie sprzyja piętnowaniu i ściganiu takich "profesjonalistów". Niemiaszek tu nie ma co czekać. To twoi znajomi, koledzy?
strona 12Adrianoforex pisze: Pytane skąd ich zna Niemiaszek, że tak broni.
Adrianoforex pisze:Mnie interesuje teraz już tylko jedno. Skąd ta znajomość z Niemiaszkiem i jego naganianie.
ciągle się mój nick przewija w Twoich postach i nie bardzo wiem do czego zmierzasz

to że kogoś znam o niczym nie świadczy, a Twoje domysły i insynuacje mają się nijak do całej sytuacji, a tym bardziej moich wpisów, więc jak możesz przeczytaj jeszcze raz to co ja napisałem w tym jurnalu, ale nie siej zamętu i nie "wrzucaj" mnie do czegoś z czym nie mam nic wspólnego

napisałem tylko, że dawny pomysł wszedł w etap realizacji...
faktem jest, że pomysł był wspólny w 2013(mój i kolegi), więc znam temat od strony prawnej opinii dwóch kancelarii i na tym moja rola w tym się zakończyła z ewidentnym brakiem kontaktu od tamtej pory do chwili obecnej...
nie wiem ile osób jest w to zaangażowanych, ale napewno znam tylko jedną i nie zaspokoję Twoją ciekawość, bo nic więcej nie jestem w stanie wnieść w tym wątku, gdyż poprostu nie znam szczegółów...