Jako, że zaraz po wpisie obsługa Aliora dzwoni, więc i tym razem zadzwonili aby spróbować rozwiązać problem.buchcik pisze:Wiem, że czytają to osoby z Aliora...
Czy możecie naprawić platformę po ostatnich poprawkach?
Irytacja przekracza już u mnie poziom bezpieczny, gdy po KAŻDYM wyłączeniu platformy na kilka godzin, kolejne jej uruchomienie nie potrafi odczytać danych z serwerów!!!
Za KAŻDYM razem żeby cokolwiek robić muszę znów czyścić katalog 'offline' i liczyć że tym razem dane zostaną doczytane poprawnie.
Standardowe procedury nie przyniosły efektu, więc zostało przekazane do programistów.
Dzisiaj natomiast znalazłem pewną zależność, która może się jeszcze przydać w szukaniu przyczyny problemu.
Gdy włączam platformę po jakimś czasie nie używania, oczywiście po chwili czekania z pustym wykresem pojawia się napis o braku danych.
Wystarczy wtedy że NIE WYCHODZĄC z platformy kliknę na dole po prawej okno łączenia, ROZŁĄCZĘ i ponownie połączę, to już bez długiego czekania, dosłownie po 1-2 sekundach loguje się i wszystkie wykresy się ukazują poprawnie (bez dziur)