DayTrading: Środa 15.04.2015
- Matthew414
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 15.04.2015
Index USD już poniżej 99 ....
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

i dlatego nie jestem fanem Eliotta. Jak przebija to tak, jak nie przebija to inaczej.Nowy123 pisze:edek jesl izrobili lamana 5 tke to negacja 4 ki jak przejda 1,071x i pojada wyzej z koekta
Im wyzej Edek tym lepszy poziom do wejscia w S

MR. D pisze:wygląda to mega pro wzrostowo
jeszcze trochę i jak puszczą stopy to dopiero poleci w górę
- atlanticos
- Maniak
ale wlasnie o to chodzi... jest zalozenie i reakcja... jak peka jakis poziom istotny to musi byc zmiana koncepcji... i nie chodzi o elliota bo w kazdej technice tak samo to dziala - pokazywalem dzis edka i dwa scenariusze... wyjscie z flagi to S, brak wyjscia to L.... jedyny pewny kierunek na wykresie to prawo, reszte trzeba interpretowac na biezacopacynka pisze: i dlatego nie jestem fanem Eliotta. Jak przebija to tak, jak nie przebija to inaczej.

edit:
usdsgd h4 jak ktos lubi egzotykę

i tu nawiazujac do wczesniejszej dyskusji sa dwa rozwiazania... albo L z ciasnym SL i po ewentualnym wybiciu przekrecenie pozycji albo spokojne czekania na wybicie i S z szerszym SL... kazdy musi sam ocenic

https://www.tradingview.com/x/ZkLUKlNq/
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2015, 15:42 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
pi znow S tym razem na 2106,5 sp
Siedzisz już w L ? myślę czy nie dołożyć jeszcze jednej tylko nie wiem kiedydsokol pisze:MR. D pisze:wygląda to mega pro wzrostowo
jeszcze trochę i jak puszczą stopy to dopiero poleci w górę
Nigdy nie otwieram pozycji przeciw trendowi fundamentalnemu raczej szukam okazji do wejścia z trendem ;-)
a ja jestem fanem ja ki stosowania zygzakow i rownosci fal bo chodza jak po sznurkupacynka pisze:i dlatego nie jestem fanem Eliotta. Jak przebija to tak, jak nie przebija to inaczej.Nowy123 pisze:edek jesl izrobili lamana 5 tke to negacja 4 ki jak przejda 1,071x i pojada wyzej z koekta
Im wyzej Edek tym lepszy poziom do wejscia w S
dzis to pokazali z zygzakiem ktory widac na obrazku a teraz dalej nie ma negacji i shorty dalej w gre wchodza
i na gre na DT na 1 h 4 h fajnie chodza
masz tego zygzaka z ana jak idelana rownosc falek poszla podfalek
-- Dodano: śr 15-04-2015, 15:51 --
jeszcze jedna S na 2110
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
witam to jak góra czy dół
indeks dolara wskaże drogę na edku 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.