DayTrading: Środa 15.04.2015
Re: DayTrading: Środa 15.04.2015
te europejskie protestantki do du..py... gdyby to była Pusi Riot to by chociaż cycki pokazała
Coś mi się wydaje, że wszyscy oczekują spadków, dlatego na przekór obieramy kierunek 1.1 na najbliższe dwa tygodnie 

konn365 pisze:będą ratować Grecję za wszelką cenę.. ciekawe ile wytrzymająNowy123 pisze:i bez rewelacji nic nie powiedzial czego by nie wiedzieli druk dalej bez zmian
banksterka nieźle podpuściła na Edku.. rano takie ruchy.. wczoraj też.. a teraz niby konfrenecja EBC a Edek sam nie wie w którą stronę ma iść
niech sobie ratuja Grecja to trup i nic im to nie daa raczej da jedynie bankstera ktozy utopili w grecji by kasa pozyczana z EBC szla w czesci do nich na splate dlugow do bankow Francuski Niemieckich itd

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2015, 15:03 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Abbathor pisze:Coś mi się wydaje, że wszyscy oczekują spadków, dlatego na przekór obieramy kierunek 1.1 na najbliższe dwa tygodnie
chwilowo to wygląda to tak, że wielkie banki wyłączyły komputery.. puściły pracowników wcześniej do domu i uznały - już dzisiaj nie gramy na walutach

Edek trochę wzrósł.. teraz spada.. ale brak tu porządnego impulsu i kierunku
-- Dodano: 15 kwie 2015, 14:04 --
wbrew pozorom nie mają innego wyjścia.. czytałem swego czasu ciekawy artykuł o Unicredit, który także został poważnie wsparty przez rząd Włoch i EBCNowy123 pisze:konn365 pisze:będą ratować Grecję za wszelką cenę.. ciekawe ile wytrzymająNowy123 pisze:i bez rewelacji nic nie powiedzial czego by nie wiedzieli druk dalej bez zmian
banksterka nieźle podpuściła na Edku.. rano takie ruchy.. wczoraj też.. a teraz niby konfrenecja EBC a Edek sam nie wie w którą stronę ma iść
niec hsobe atuja Grecja to trup i nic im to nie daa raczej da jedynie bankstera ktozy utopili w grecji by kasa pozyczana z EBC szla w czesci do nich na splate dlugow do bankow Francuski Niemieckich itd
gdyby nie to, to Unicredit groził od ręki brakiem finansowania dla swoich banków-córek poza Włochami.. stali nad przepaścią.. wyobraź sobie co by się stało, gdyby bankomaty Pekao (którego właścicielem jest Unicredit) nagle przestałyby wypłacać gotówkę

masa ludzi wylądowałaby na ulicy bez np. oszczędności na emeryturę
- klimokrates
- Pasjonat
Przełączyłem sobie na interwał H1 od mniejszych może głowa boleć 

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
znow szukamy shorciaka na SP500
Trzy razy podchodził pod 1.105 i sobie nie poradził. Mocne odbicie i poszerzamy zakres konsoli z 1.105-1.07 do 1.105-1.05. Teraz wracamy po raz kolejny przetestować 1.105, tym samym utrzymując się cały czas w konsolidacji. Tak to widzę 

oo banksterka się ocknęła
Edzio wystrzelił.. jednak któryś już raz się pomyliłem

Edzio wystrzelił.. jednak któryś już raz się pomyliłem
negacja 4 ki wieksze jesl iprzejda 14815
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.