zapytanie: jaka jest nazwa wskaźnika który pokazuje wartości w % od wartości fibo?? to ten wskaźnik wyszukuje formacje?MERLIN pisze:edek możliwa projekcja -gwarancji nie daje, ale zaznaczam fakt że formacja motyla jest formacją pro-wzrostową w tej układance
DayTrading: Środa 15.04.2015
Re: DayTrading: Środa 15.04.2015
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
Ponadto CAD up = ropa up.
Kurka od rana o tym myślałem
Fundamenty podstawa.
A co do edka. Fundamenty euro sa spadkowe.
Ale jakie sa obecnie fundamenty dolara? Moze jeszcze bardziej spadkowe? Aż do podniesienia stop,
Ale skoro ich podniesienie ma byc odwleczone z czerwca do października....albo nawet 2016? A moze wcale?
A funta? Eurgbp ja jestem za Longiem. Eurcad do obserwacji, eurNzd short.
Kurka od rana o tym myślałem

Fundamenty podstawa.
A co do edka. Fundamenty euro sa spadkowe.
Ale jakie sa obecnie fundamenty dolara? Moze jeszcze bardziej spadkowe? Aż do podniesienia stop,
Ale skoro ich podniesienie ma byc odwleczone z czerwca do października....albo nawet 2016? A moze wcale?

A funta? Eurgbp ja jestem za Longiem. Eurcad do obserwacji, eurNzd short.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
High, chyba odwrotniehighend pisze:Ponadto CAD up = ropa up.

-- Dodano: 15 kwie 2015, 22:56 --
W razie czego możliwość nakładania na siebie dwóch wykresów daje program Arena (bezpłatny, polski, na EFIX).pacynka pisze:Merlin:
czy to porównanie indeksu dolara i euro to z investing.com? Mozna sobie dowolne wykresy porównywac? Moglbys wskazac konkretny link do narzedzia?
no OK, ja się z CAD bawię od poniedziałku, a to zaledwie 3 dni
więc wiedza potrzebna.
w kazdym razie dzisiejsza akcja mi sie bardzo podobała (na eurcad i podobna na usd/cad).
w sumie wczesniej tez patrzylem na usd/cad, ale bez gry

w kazdym razie dzisiejsza akcja mi sie bardzo podobała (na eurcad i podobna na usd/cad).
w sumie wczesniej tez patrzylem na usd/cad, ale bez gry
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Dla nocnych marków - ed na H1 wygląda na mały trójkącik; zważywszy, że skośni nie zdążyli jeszcze pozamykać długich na dolarze, to oczekiwałabym wybicia trójkącika w górę, co dałoby jeszcze garść pipsów.
Jeśli jednak strefa podaży, o której wcześniej pisałam w okolicach 1.0710, nie puści kursu wyżej, to czas przystąpić do podwójnego szczytu. Ja jednak obstawiam up na sesji azjatyckiej, po czym w drugiej połowie nocy powolne osuwanie
.
Jeśli jednak strefa podaży, o której wcześniej pisałam w okolicach 1.0710, nie puści kursu wyżej, to czas przystąpić do podwójnego szczytu. Ja jednak obstawiam up na sesji azjatyckiej, po czym w drugiej połowie nocy powolne osuwanie