DayTrading: Piątek 03.04.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 kwie 2015, 00:00

Wzrost
11
39%
Bez zmian
5
18%
Spadek
12
43%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 03.04.2015

Nieprzeczytany post autor: highend »

a ja jestem za tym żeby funta zeszmacili do cna. Żeby funt był po 3 PLN ;) zaraz będzie import Polaków z UK do kraju ;)
Kraju zwanym Polska - miodem i mlekiem płynącym :D :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

MR. D pisze:
A po co sie spieszyć. Nie lepiej poczekać aż zejdą na minima. Wtedy ruch będzie potwierdzony a pispsów starczy dla Wszystkich
dokladnie...jak zejda do miejsca ktore podalem to mamy nad soba naprawde mocny sufit w postaci wybitej flagi, linii szyi rgr;a oraz przebitych wszystkich tasm (srednich) ktore kilka razy tutaj wrzucalem przy okazji niektorych wykresow... szanse wtedy na zanegowanie tego sa niewielkie - moga cofnac na retest ale kierunek bedzie znany :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Amstaff
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Amstaff »

highend pisze:a ja jestem za tym żeby funta zeszmacili do cna. Żeby funt był po 3 PLN ;) zaraz będzie import Polaków z UK do kraju ;)
Kraju zwanym Polska - miodem i mlekiem płynącym :D :)
Musze odpisac .... niechcialem wyjezdzac bo mialem wszystko w pl moze nie miliony, w uk zaczynalem od zera .... a po 12 latach .... raczej nigdy nie wroce, moze gdzies w inne rejony na starosc... malta hiszpania nowa zelandia, smutne to troche ale jakbym sie odkochal po 3 dniach pobytu w pl mam dosc. Mozecie psy wieszac na mnie, zawsze podkreslam ze jestem z pl ale nie chce wrocic paradox jak z forexem :mrgreen:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Spoko to był taki żart z funtem. Znam dobrze Anglię i wiem jak tam jest.
Wiem tez jak sie tam zachowują Polacy. Na szczęście nie wszyscy i kolega wyżej to pewnie dobry wyjątek.
Sęk w tym, ze boli, ze jakiś mały kraj na wyspie (Anglia jest malutka!) Uwaza sie za pępek świata.

Amstaff
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Amstaff »

highend pisze:Spoko to był taki żart z funtem. Znam dobrze Anglię i wiem jak tam jest.
Wiem tez jak sie tam zachowują Polacy. Na szczęście nie wszyscy i kolega wyżej to pewnie dobry wyjątek.
Sęk w tym, ze boli, ze jakiś mały kraj na wyspie (Anglia jest malutka!) Uwaza sie za pępek świata.
Haha a za granica na wakacjach to niewiem za kogo bardziej sie wstydzic za polakow czy anglikow :p

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

https://m.youtube.com/watch?v=QvW-s2AZLBU

Z dedykacja dla Kususa ;)

Nie przepadam za takim typem muzyki, ale zaintrygował mnie tytuł i wykonawca :d , a słowa dobrze opisują co mysle.... Włączam Play ;)

Od minuty pierwszej ;)

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

Luka w dół na Edku na 80 pipa według xe.com a ja zamknąłem shorta przed zamknięcie sesji :-(

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

MR. D pisze:Luka w dół na Edku na 80 pipa według xe.com a ja zamknąłem shorta przed zamknięcie sesji :-(
dzis to nie ma znaczenia,.... dopiero w niedziele po 20 xe.com podaje wiarygodne info...w soboty sa czasem notowania ktory nijak sie maja do otwarcia rynkow pozniej... :564:

Wesołych Świat Wszystkim :D
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

bsony
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: bsony »

Wesołych Świąt i ładnej pogody :) życzę wszystkim.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

atlanticos pisze:
MR. D pisze:
A po co sie spieszyć. Nie lepiej poczekać aż zejdą na minima. Wtedy ruch będzie potwierdzony a pispsów starczy dla Wszystkich
dokladnie...jak zejda do miejsca ktore podalem to mamy nad soba naprawde mocny sufit w postaci wybitej flagi, linii szyi rgr;a oraz przebitych wszystkich tasm (srednich) ktore kilka razy tutaj wrzucalem przy okazji niektorych wykresow... szanse wtedy na zanegowanie tego sa niewielkie - moga cofnac na retest ale kierunek bedzie znany :564:
M. Wszystkiego dobrego na Świeta
i Wszystkim tu na forum,
Pozdrawiam

Zablokowany