Kraju zwanym Polska - miodem i mlekiem płynącym

dokladnie...jak zejda do miejsca ktore podalem to mamy nad soba naprawde mocny sufit w postaci wybitej flagi, linii szyi rgr;a oraz przebitych wszystkich tasm (srednich) ktore kilka razy tutaj wrzucalem przy okazji niektorych wykresow... szanse wtedy na zanegowanie tego sa niewielkie - moga cofnac na retest ale kierunek bedzie znanyMR. D pisze:
A po co sie spieszyć. Nie lepiej poczekać aż zejdą na minima. Wtedy ruch będzie potwierdzony a pispsów starczy dla Wszystkich
Musze odpisac .... niechcialem wyjezdzac bo mialem wszystko w pl moze nie miliony, w uk zaczynalem od zera .... a po 12 latach .... raczej nigdy nie wroce, moze gdzies w inne rejony na starosc... malta hiszpania nowa zelandia, smutne to troche ale jakbym sie odkochal po 3 dniach pobytu w pl mam dosc. Mozecie psy wieszac na mnie, zawsze podkreslam ze jestem z pl ale nie chce wrocic paradox jak z forexemhighend pisze:a ja jestem za tym żeby funta zeszmacili do cna. Żeby funt był po 3 PLNzaraz będzie import Polaków z UK do kraju
Kraju zwanym Polska - miodem i mlekiem płynącym![]()
Haha a za granica na wakacjach to niewiem za kogo bardziej sie wstydzic za polakow czy anglikowhighend pisze:Spoko to był taki żart z funtem. Znam dobrze Anglię i wiem jak tam jest.
Wiem tez jak sie tam zachowują Polacy. Na szczęście nie wszyscy i kolega wyżej to pewnie dobry wyjątek.
Sęk w tym, ze boli, ze jakiś mały kraj na wyspie (Anglia jest malutka!) Uwaza sie za pępek świata.
dzis to nie ma znaczenia,.... dopiero w niedziele po 20 xe.com podaje wiarygodne info...w soboty sa czasem notowania ktory nijak sie maja do otwarcia rynkow pozniej...MR. D pisze:Luka w dół na Edku na 80 pipa według xe.com a ja zamknąłem shorta przed zamknięcie sesji
M. Wszystkiego dobrego na Świetaatlanticos pisze:dokladnie...jak zejda do miejsca ktore podalem to mamy nad soba naprawde mocny sufit w postaci wybitej flagi, linii szyi rgr;a oraz przebitych wszystkich tasm (srednich) ktore kilka razy tutaj wrzucalem przy okazji niektorych wykresow... szanse wtedy na zanegowanie tego sa niewielkie - moga cofnac na retest ale kierunek bedzie znanyMR. D pisze:
A po co sie spieszyć. Nie lepiej poczekać aż zejdą na minima. Wtedy ruch będzie potwierdzony a pispsów starczy dla Wszystkich