Byłbym zdziwiony taką luką. Słabe NFP, aż zachęca do kupowania edka. TYm bardziej, ze giełdy były zamknięte, więc poniedziałek powinnien być właściwą reakcją rynkową na dane.MR. D pisze:Luka w dół na Edku na 80 pipa według xe.com a ja zamknąłem shorta przed zamknięcie sesji
DayTrading: Piątek 03.04.2015
Re: DayTrading: Piątek 03.04.2015
czy w pon. działają giełdy? Jeśli nie, to dopiero wtorek może pokazać reakcję na NFP.Mat2314 pisze:poniedziałek powinnien być właściwą reakcją rynkową na dane.
WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM!
Z tego co widzę, to już tej luki w dół nie ma. Ciekawe jak byś reagował jak by luka 80 pips w góre była ?MR. D pisze:Luka w dół na Edku na 80 pipa według xe.com a ja zamknąłem shorta przed zamknięcie sesji
Możliwe że zrobią jeszcze luke w górę, więc nie narzekaj tylko się ciesz spokojnym weekendem

- ForexTig3r
- Maniak
Ile w tym prawdy i jaki jest myk?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- Marcion1899
- Stały bywalec
Mozesz podac link bo siedze na komorce i mam troche ograniczone mozliwosci
ForexTig3r pisze:Ile w tym prawdy i jaki jest myk?
jakas inna ta oferta niz standartowa z hf, w ub roku mialem konto ok 3k$ plus bonus 100% i warunki byly ze cała kwota bonusu/ 2 to był wolumen transakcji do zrobienia zeby wyplacic bonus.. nie zrobilem tego wiec bonus przepadl .. i max co mozna było dostac to w bonusie to 30k $/1 konto, 100k$ / na wszystkie konta . zreszta tak mają do dzis z tego co widze, https://www.hotforex.com/pl/deposit-wit ... rings.html
waluty normalnie działają w poniedziałek ??
A czemu mają nie działać?ext11 pisze:waluty normalnie działają w poniedziałek ??
Przecież tylko niektóre kraje na świecie obchodzą święta Wielkanocy. Religii na świecie jest bardzo dużo a obrzędy świąt Wielkanocy obchodzi tylko jeden nurt głównej religii. Jakiej? Zgadniesz? W reszcie krajów nie ma jutro wolnego, każdy jutro pracuje, i jest to normalny poniedziałek jak każdy inny.
Tak więc można założyć, że waluty działają jutro jak w każdy inny dzień i tak samo forex i wszystko inne.
- zastapmnie
- Pasjonat
Nie przesadzałbym z tymi założeniami, ze jak w każdy dzień - główne kraje Europy mają wolne. Więc sesja londyńska do czasu wejścia Amerykanów może być senna. Grają Stany i Japonia, Australia i NZ też ma wolne, Chiny również, choć z innego powodu.Kusus pisze:ext11 pisze:
Tak więc można założyć, że waluty działają jutro jak w każdy inny dzień i tak samo forex i wszystko inne.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
I ciesz się, że zamknąłeś bo luka jest... ale w górę. Aktualnie edek 1.10 równe na XE.COMMR. D pisze:Luka w dół na Edku na 80 pipa według xe.com a ja zamknąłem shorta przed zamknięcie sesji
a jutro lepiej polej się wodą ;D
a priva Ci napisałem z uwagi na to, że na forum Niemiaszka kolega
http://de.wikipedia.org/wiki/Kusus
zaczął "dym" robić

Admin tam wykasował posty kolegi i mam nadzieję, że tylko ja je widziałem.
a ja nie chciałem tam już pisać i mu śmiecić w wątku. Zresztą masz mój jurnal - założyłem

Mokrego Dyngusa

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami