A będąc w tym temacie - czasami dość szybko coś tam klikam na wykresie i nagle pojawia się zlecenie oczekujące

Hubi,hubi9595 pisze:Witajcie. Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o forex'a. Usłyszałem o nim dość nie dawno i powiem szczerze, że mnie to zaciekawiło. Chciałbym powoli zacząć swoją karierę z tym rynkiem. Niestety pojawia się problem, że kompletnie nie wiem jak się za to zabrać i od czego zacząć. Dzisiaj założyłem sobie konto demo i na chwile się zalogowałem. Powiem szczerze, że trochę mnie przeraziło to wszystko co tam zobaczyłem, te wszystkie wykresy (o co w ogóle w nich chodzi?). Przechodząc do rzeczy, polecacie może jakąś książkę (najlepiej polską), dzięki której mógłbym malymi kroczkami się wdrożyć w ten potężny rynek? Może są jakieś bezpłatne kursy w internecie?
Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję
a ja polecam dwa tematy-hubi9595 pisze:Witajcie. Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o forex'a. Usłyszałem o nim dość nie dawno i powiem szczerze, że mnie to zaciekawiło. Chciałbym powoli zacząć swoją karierę z tym rynkiem. Niestety pojawia się problem, że kompletnie nie wiem jak się za to zabrać i od czego zacząć. Dzisiaj założyłem sobie konto demo i na chwile się zalogowałem. Powiem szczerze, że trochę mnie przeraziło to wszystko co tam zobaczyłem, te wszystkie wykresy (o co w ogóle w nich chodzi?). Przechodząc do rzeczy, polecacie może jakąś książkę (najlepiej polską), dzięki której mógłbym malymi kroczkami się wdrożyć w ten potężny rynek? Może są jakieś bezpłatne kursy w internecie?
Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję