Niestety nie mają wcześniejszych danych. Racja weszło w 2002, w takim razie ciekawe co to za ściema, że wykres tygodniowy Eur/Usd sięga aż do lat osiemdziesiątych?
JForex
- RAY of Sunshine
- Gaduła

Re: JForex
Dzięki.
Niestety nie mają wcześniejszych danych. Racja weszło w 2002, w takim razie ciekawe co to za ściema, że wykres tygodniowy Eur/Usd sięga aż do lat osiemdziesiątych?
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
Z tego co słyszałem to kursy przed wejściem euro tworzone były w oparciu o koszyk walut w odpowiednich proporcjach, które były przyjmowane w momencie wdrażania euro. Takie dane szacunkowe
. Dla mniejszych interwałów nie mają racji bytu, bo są pełne luk.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- RAY of Sunshine
- Gaduła

Jasne.
Śliczne dzięki i pomyślności
Śliczne dzięki i pomyślności
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
-
krystian74
- Pasjonat

Czy ktoś korzysta z mostka JForex - MT4 na live. Jestem ciekaw czy są jakieś kłopoty przy składaniu zleceń itd...
Korzystałem i nie bylo problemów. Działa to tak samo jak na demie tylko bywa mało wygodne...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
a co dokładnie jest mało wygodne?raposo pisze:Korzystałem i nie bylo problemów. Działa to tak samo jak na demie tylko bywa mało wygodne...
wiesza się?, opóźnienie?, problem z różnicą kursów?, czy jeszcze jakieś inne magiczne herezje?
pozdrawiam
bzium®
Nie wiesza - jak działa możesz zobaczyc na demie.
Mało wygodne, bo trzeba kontrolować dwie platformy i codziennie trzeba wybierać w mostku nowy plik z logami.
Mało wygodne, bo trzeba kontrolować dwie platformy i codziennie trzeba wybierać w mostku nowy plik z logami.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
krystian74
- Pasjonat

Dzięki za odpowiedz
raposo. W sumie JForex mam wszystko co trzeba to po co komplikować sobie wykres 
THXraposo pisze:Nie wiesza - jak działa możesz zobaczyc na demie.
bzium®
Wcześniej nie miałem dostępu do komputera (tylko kom.) więc teraz na spokojnie:
http://forexclub.pl/brokerzy/dukascopy- ... atrader-4/
Przeczytajcie też wskazówki pod opisem instalacyjnym. To chyba wszystko, co trzeba wiedzieć na temat mostka. Tylko to właśnie JForex jest jedną z wielkich zalet Dukasa...
http://forexclub.pl/brokerzy/dukascopy- ... atrader-4/
Przeczytajcie też wskazówki pod opisem instalacyjnym. To chyba wszystko, co trzeba wiedzieć na temat mostka. Tylko to właśnie JForex jest jedną z wielkich zalet Dukasa...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu