JForex

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
YoungD
Gaduła
Gaduła

Re: JForex

Nieprzeczytany post autor: YoungD »

Łącze się w telefonie przez Wifi w domu, internet 40mb wiec nie ma mowy, ze to kwestia łącza,
w każdym razie jak coś ustalisz Raposo daj znać...

pozdrawiam

-- Dodano: 29 sty 2015, 19:44 --

Jeszcze mam jedno pytanie

Przed chwilą dostałem jakiś zwrot chyba z prowizji od transakcji, bo pojawila się jakaś kwota na rachunku,

czy jak otwieram raport portfela zaznaczam w pasku opcję daily summary i wyświetlają mi się pola "Unsettled" z kwotami na zielono oraz wyszczegolnionymi parami walutowymi z danego dnia, mam to rozumieć jako kwota która jest jeszcze nie rozliczona i wroci do mnie na rachunek???

pozdrawiam

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Witajcie,

Znowu cosik aktualizowali w Jforex :) i zniknęło mi tło, które było takiego samego koloru jak tło wykresów, daaawno temu tak to ustawiłem. Jest to o tyle dla mnie istotne, że mniej mi się męczy wzrok jak mam to poprawnie ustawione. Teraz tło jest białe, a chcę zmienić jego kolor. Czy ktoś może mi pomóc?O ile wiem jak to zrobić z wykresami o tyle nie mogę znaleźć zmiany tego tła. O jakie białe tło mi chodzi pokazuję w załączniku.

Pomyślności
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Hmm... Wiem, że być może ta odpowiedź Cię nie usatysfakcjonuje ale może po prostu rozciągnij bardziej wykresy? :) Nie przypominam sobie, aby można było zmieniać kolor tego pola. Teraz też tego nie widzę nigdzie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

No niestety nie satysfakcjonuje :)

Na dowód, że coś takiego istnieje odgrzebałem foto z archiwum. Zaznaczam,że w tle pod tymi wykresami nie było trzeciego o takim kolorze :wink: Po prostu mogłem zmienić tło. Teraz nie wiem jak...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Ok, sprawdziłem wszystkie ustawienia. Obecnie nie ma opcji zmiany tego tła.

Rozwiązanie prowizoryczne nr. 2) Otwórz jakiś wykres. Wyłącz siatkę, separatory okresu itd., następnie wyłącz blokadę (kłódka), odjedź gdzieś w kosmos od bieżącej ceny i rozciągnij po całości :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Czy ktoś używa jforexbook? Program ma z założenia działać jak MyFxBook, jest autorstwa jednego z userów tego forum. Odpaliłem to dzisiaj po długich bojach ale niestety nie aktualizuje danych tzn pobrało jakieś 3 transakcje zamiast całą historię, program nie widzi również otwartych ani nowo-zamkniętych pozycji. Czy ktoś ma podobny problem?
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

raposo pisze:Ok, sprawdziłem wszystkie ustawienia. Obecnie nie ma opcji zmiany tego tła.

Rozwiązanie prowizoryczne nr. 2) Otwórz jakiś wykres. Wyłącz siatkę, separatory okresu itd., następnie wyłącz blokadę (kłódka), odjedź gdzieś w kosmos od bieżącej ceny i rozciągnij po całości :).
He he myślałem o czymś podobnym, tylko wolałem tego uniknąć,żeby nie obciążać platformy kolejnym wykresem, ale ja też nie znalazłem tej opcji, wiec chyba tak zrobie.

Śliczne dzięki Raposo, jak zwykle jesteś bardzo pomocny :564:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Otwórz wykres na dużym interwale pary, którą już masz otwartą. Albo nawet na tym samym to pobieranie danych nie będzie odczuwalne. Chociaż tyle da się zrobić ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

raposo pisze:Otwórz wykres na dużym interwale pary, którą już masz otwartą. Albo nawet na tym samym to pobieranie danych nie będzie odczuwalne. Chociaż tyle da się zrobić ;).
Tak zrobię. Śliczne dzięki :)

Awatar użytkownika
Winiak
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Winiak »

Czy jest jakaś możliwość ustawienia zlecenia zamknięcia otwartej już transakcji o określonej godzinie, niezależnie od ceny?

ODPOWIEDZ