XM Group

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
18
35%
Poza paroma minusami są ok
18
35%
Przeciętny
3
6%
Mają wiele wad
2
4%
Stanowczo odradzam
11
21%

Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
XM-Polska
Gaduła
Gaduła

Re: XM (XEMarkets, Trading Point)

Nieprzeczytany post autor: XM-Polska »

meylo pisze:Pytanie do XM. Czy świeca niedzielna już zostanie na wykresie? Czy będą się pojawiać ponownie? Zmieniły się godziny otwarcia rynku w XM? Dziękuję

Witam,

Proszę zauważyć, że wszyscy Klienci XM.COM zostali poinformowani drogą mailową, iż ze względu na zmianę czasu na czas letni godziny transakcyjne niektórych instrumentów ulegną zmianie w dniach od 8 marca do 5 kwietnia. Oczywiście po upływie tego okresu przywrócone zostaną standardowe godziny transakcyjne.

Pozdrawiam,
Magdalena Fraczek
Business Development Manager
XM - Excellent Execution

Sprawdź najnowszą ofertę brokera XM
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
strashak
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: strashak »

Mój pierwszy post to się przywitam. Teraz ad rem. Założyłem micro konto, uwierzytelniłem je i otrzymałem bonusik. Zainstalowałem metatrader 4 i...pojawił się problem. Wszystko ładnie, pięknie, ale przycisk "nowe zlecenie" jest nieaktywne (f9 też nie działa). Co jest nie tak, od razu dodam, że próbowałem otworzyć pozycję wczoraj czyli jeszcze rynek był otwarty. Na koncie jest tylko bonus w wys. 100pln. Napisałem do supportu w piątek, ale póki co cisza. Ktoś ma może jakiś pomysł?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Prawdopodobnie konto nie zostało aktywowane (ściślej opcja handlu) lub korzystasz z niewłaściwego instrumentu - najlepiej jutro skontaktuj się z supportem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

mac
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mac »

moze to byc niewlasciwy instrument , przy kontach micro otwierac musisz wykresy wa;ud z przedrostkiem micro (nie EUR/USD lecz microEURO/USD)
"IT'S NOT WHAT YOU TRADE, IT'S HOW YOU TRADE IT! " - TheRumpledOne

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

Witam
Czy możecie mi pomóc. Wpłacałem pieniądze do XM przez "Przelewy24". Wypłaty przez nich nie mogę zrobić tylko przez Skrill oraz Neteller (pomijając wypłatę na kartę i przelew bankowy). Próbowałem przez Skrill się zarejestrować, ale tam przy rejestracji dostałem info, że mój nr telefonu jest już u nich w bazie i nie mogę się zarejestrować. Więc w takim razie dałem, aby przypomniał mi hasło (choć nie pamiętam, abym się rejestrował w Skrill, ale może kiedyś) i od wczoraj maila z tym hasłem nie mam. Nawet w spamie. Telefonu żadnego do nich nie znalazłem. Jak mam to załatwić w takim razie? Czy mam się zarejestrować w Neteller i przez nich wykonać przelew kasy na konto do mBanku? Czy radzicie coś innego? Nie chcę tego robić na kartę kredytową (jeśli nawet jest taka możliwość). Wpłacałem kasę z konta przez "przelewy24" na XM.
Z góry dzięki za info.

pgpiotr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: pgpiotr »

Zwykły przelew na własne konto. W zeszłym tygodniu czekałem około trzech godzin.

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzięki, a orientujesz się jakie to są koszty? Bo nie chciałbym aby się zaraz okazało, że sporo kasy mi ucieknie za opłaty. Prawdopodobnie, to będzie jako przelew zagraniczny, a XM pisze, że pokrywa koszty/opłaty bankowe po swojej stronie. Więc nie wiem jak to wyjdzie po "mojej". Przelew ma być w PLN.

pgpiotr
Stały bywalec
Stały bywalec

przelew z zagranicy. Bez opłat po wyżej 200 USD, czyli trzeba zlecić 800 zł lub więcej.

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Przepraszam, że tak się upewniam, ale jesteś pewny że dostałeś idealnie co chciałeś? Bo na ich stronie jest informacja, że pokrywają tylko opłaty po swojej stronie właśnie dla wypłat powyżej 200USD lub równowartości. W jakiej walucie wypłacałeś?

pgpiotr
Stały bywalec
Stały bywalec

chciałem 800,00 zł i tyle dostałem. Żadnych potrąceń.

-- pn 23-03-2015, 17:32 --

potrącenie są z pewnością po niżej 200,00 USD.

ODPOWIEDZ