DayTrading: Piątek 20.03.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 mar 2015, 00:00

Wzrost
14
48%
Bez zmian
5
17%
Spadek
10
34%

Liczba głosów: 29

santo
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 20.03.2015

Nieprzeczytany post autor: santo »

Aud/nzd mozna się czaic na mały sl?

https://www.mql5.com/en/charts/3188098/ ... g-point-of
Nauka nauka nauka....... :564:

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

a teraz serio - nie będzie 1.60, 1.40... ani nawet 1.30 na edku. Przynajmniej przez najbliższe lata ;)
maksymalnie co edek może skorekcić to jest jego luka na 1.20 o której mało kto pamięta... a potem kierunek 1.02 ;)
Tyle :P
:)
potem się skończy QE i edek poleci na 1.60 - ale to za kilka lat ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

highend pisze:a teraz serio - nie będzie 1.60, 1.40... ani nawet 1.30 na edku. Przynajmniej przez najbliższe lata ;)
maksymalnie co edek może skorekcić to jest jego luka na 1.20 o której mało kto pamięta... a potem kierunek 1.02 ;)
Tyle :P
:)
potem się skończy QE i edek poleci na 1.60 - ale to za kilka lat ;)
To dej trejding. Prognozujemy tu najblizsze kilka dni a nie najblizsze stulecie. Za 10 lat to niewiadomo czy nawet bedziesz istnial bo jak chinczycy sie wkurwia i najada ruskich to bedziezz myslal gdzie tu spierdolic a niw po ile bedzie edek.

Rafcyk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Rafcyk »

melpomena pisze:
highend pisze:Wywiad badzo fajny, jedno zastrzeżenie. Wszędzie pisze o cierpliwości itp...
na końcu jednak podaje przykłady ludzi, którzy w 6 miesięcy z niczego (małe depo) kupują sobie nowego MiniCoopera z salonu w najdroższej wersji..... Więc? Ile tej cierpliwości trzeba? Czy faktycznie z małego depo - nie wiem 1000 PLN, da się zarobić 200.000 PLN w 5 miesięcy? :)
:D
Highend, wszystko jest możliwe :). Na mistrzostwach XTB w październiku mistrz zrobił chyba z 14000%. Z Twoim stażem na fx przyznasz, że nie o to chodzi. Każdy musi mieć swoje tempo, swoje założenia i dobrze się w tym czuć. Jak mawia Niemiaszek - spokojnie, bez nerwów. ;)
Innymi słowy - uwierzę, że się trafił taki kursant, który zrobił tego MiniCoopera; uwierzę tez w to, że byli kursanci, którzy stracili.
Przeczytałem wywiad ,a ja sorry ale nie uwierzę w tego błazna z którym był wywiad - dla mnie ludzie co prowadzą szkolenia to sa "idioci" sorry ,chyba nie wierzycie ze ktoś kto zarabia ( nie wiem kilkadziesiąt tysięcy ,kilkaset miesięcznie prowadzi szkolenie ??? Chyba tylko po to zeby następnym " idiotom" sprzedać system :D i opowiadać o swoich zyskach :D

ja forex oceniam na 50% psychika 40% wielkość depo i zarządzanie nim 10% Analizy wszelakie - ja mam tylko te pierwsze 90 haaahaaahaaa wystarcza do ciagłego zarabiania
Gram w myśl zasady "boisz sie strat nie zobaczysz zysków " !!!!!

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Bardzo możliwe, ze Chińczycy najadą ruskich. Szczególnie, ze uwaga Rosji skupiona bedzie na krajach zachodnich...
Wejdźcie na dowolny serwis teraz. W czołówkach: "Rosja grozi Danii atakiem rakietowym".
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Declan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Declan »

Rafcyk pisze:
melpomena pisze:
highend pisze:Wywiad badzo fajny, jedno zastrzeżenie. Wszędzie pisze o cierpliwości itp...
na końcu jednak podaje przykłady ludzi, którzy w 6 miesięcy z niczego (małe depo) kupują sobie nowego MiniCoopera z salonu w najdroższej wersji..... Więc? Ile tej cierpliwości trzeba? Czy faktycznie z małego depo - nie wiem 1000 PLN, da się zarobić 200.000 PLN w 5 miesięcy? :)
:D
Highend, wszystko jest możliwe :). Na mistrzostwach XTB w październiku mistrz zrobił chyba z 14000%. Z Twoim stażem na fx przyznasz, że nie o to chodzi. Każdy musi mieć swoje tempo, swoje założenia i dobrze się w tym czuć. Jak mawia Niemiaszek - spokojnie, bez nerwów. ;)
Innymi słowy - uwierzę, że się trafił taki kursant, który zrobił tego MiniCoopera; uwierzę tez w to, że byli kursanci, którzy stracili.
Przeczytałem wywiad ,a ja sorry ale nie uwierzę w tego błazna z którym był wywiad - dla mnie ludzie co prowadzą szkolenia to sa "idioci" sorry ,chyba nie wierzycie ze ktoś kto zarabia ( nie wiem kilkadziesiąt tysięcy ,kilkaset miesięcznie prowadzi szkolenie ??? Chyba tylko po to zeby następnym " idiotom" sprzedać system :D i opowiadać o swoich zyskach :D

ja forex oceniam na 50% psychika 40% wielkość depo i zarządzanie nim 10% Analizy w i szelakie - ja mam tylko te pierwsze 90 haaahaaahaaa wystarcza do ciagłego zarabiania
Gram w myśl zasady "boisz sie strat nie zobaczysz zysków " !!!!!
I wszystko w temacie, cały wywiad to bajka o żelaznym wilku. MrYogi też miał żurnal i szału nie było. Wiarygodny dla mnie jest Niemiaszek, który wspomina o okruszkach ze stołu. Oczywiści im większą kto ma michę/depo, wiedzę z EKG i psychę ok, tym więcej OKRUSZKÓW zgarnie, ale to wszystko.
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri

santo
Pasjonat
Pasjonat

Ostatnio zmieniony 22 mar 2015, 08:22 przez santo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

santo pisze:No to poranne przebudzenie UJek dwie wersje ;) Sami oceńcie która zaskoczy

https://www.mql5.com/en/charts/3188641/ ... g-point-of
https://www.mql5.com/en/charts/3188643/ ... g-point-of

to wyglada na rzenika nie ujka hmm hehe :D
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

santo
Pasjonat
Pasjonat

no pewnie ;) wiesz rano niedziela ;)

https://www.mql5.com/en/charts/3188765/ ... g-point-of I kiwi NA h1 ładnie siada :mrgreen:

no i kabel https://www.mql5.com/en/charts/3188765/ ... g-point-of kabelek.... wszystko mi umacnia dolca....
Ostatnio zmieniony 22 mar 2015, 09:38 przez santo, łącznie zmieniany 1 raz.

kr85kr
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kr85kr »

Ten wywiad pod pewnym wzgledem jest ok. Pod pewnym bo jezeli owy trader mowi olac ksiazki,to co w necie,wiadomosci fundamentalne bo to wszystko bzdury i tylko przeszkadzaja,skupic się na sobie i robic w kolko to samo, to jednoczesnie takie jego szkolenie to tez bzdura w necie;-)
Kolejna rzecz to jesli ktos naprawdę tyle zarabia to nie bawi się w jakies szkolenia i zarabianie kasy właśnie na nich bo ma ja z foreksu.
Sztuka nie jest wiedziec jak tylko to wykonac a to juz inna bajka.

-- Dodano: 22 mar 2015, 09:26 --

Highhend Tobie naprawdę śnią sie poziomy na foreksie?:-)

Zablokowany