rexex pisze:
Wszystko jest możliwe bo sam zrobiłem z 700 zł w ciągu 3 tygodni 70 tys ( a potem w dwa dni powrót na 20 tys) . Ale trzeba mieć dużo szczęścia i grać na maksa . Więc z reguły kończy się to zerowaniem rachunku . Zdecydowanie lepiej wolniej ale pewniej
No właśnie.... ja nie pytałem czy to się da (choć w sumie tak napisałem). Ale wiem, że się da.
Bardziej mi chodziło o to, co facet mówi najpierw (że cierpliwość, że większość chce od razu zarobić nie wiadomo ile i tracą).... a z drugiej strony niejako zachęca do dużego ryzyka pisząc o tych co w krótkim czasie zarobili dużo
z 700 zł na 70 tys w 3 tyg. Kurde muszę też spróbować
Natomiast bardzo fajnie napisał tam o stresie. To w jaki sposób ktoś rozładowuje stres to klucz do forexu. Jak ktoś jest nerwus z ADHD, wrzeszczy np. za kierownicą na innych, bije w stół, rzuca przedmiotami w stresie - to na forexie jest z góry przegrany. Heh

).
-- Dodano: 21 mar 2015, 20:22 --
edit:
wiecie co mi się dzisiaj śniło?, że edek leci na 1.60 w długim terminie.
USD/TRY na 1.80
I jak sobie usiadłem do wykresu i narysowałem fibo.... to mi właśnie Fibo 423 wyszło na 1.60 na edku.
I jest to jak najbardziej możliwe. Pomimo QE na edku. Wszystko jest po prostu w rękach dolara.
Wiem, że zaraz mnie tu wyśmieją.... napiszą, że "lepszy od Lukpiaska, który widział 1.40 na edku"....
ale co mi tam
to był tylko piękny sen
choć jak się spojrzy na miesięczny wykres edka to przecież wygląda na gigantyczną flagę...wzrostową
ahaha
sobota wieczór jest, wybaczcie