Dawno mnie tutaj nie było...
Takie moje przemyślenia dla Edka na nadchodzący tydzień. Będę bacznie obserwował i wyrywał Rynkowi co się da!!

f. C zygzakiem?kosandy pisze:Hey
Takie moje przemyślenia dla Edka na nadchodzący tydzień. Będę bacznie obserwował i wyrywał Rynkowi co się da!!
nie będzie żadnego spadku.. Edek w piątek pokazał, że mamy korektę.. ani myśli spadać.. w poniedziałek, wtorek będzie dalej rósł i pewnie przebije bez problemu 1.10Tomasz196407 pisze:f. C zygzakiem?kosandy pisze:Hey
daj rozliczenie wczesniejsze, z czego ta korekta wynika?
to jaki problem wchodzimy w buy za całe depokonn365 pisze:nie będzie żadnego spadku.. Edek w piątek pokazał, że mamy korektę.. ani myśli spadać.. w poniedziałek, wtorek będzie dalej rósł i pewnie przebije bez problemu 1.10Tomasz196407 pisze:f. C zygzakiem?kosandy pisze:Hey
co potem? to się okaże - zależnie od danych
Gram wyłącznie DayTrading, ale pokusiłem się o spojrzenie 10 miesięcy wsteczTomasz196407 pisze:f. C zygzakiem?kosandy pisze:Hey
Dojedziemy do 1.0915 (pierwszy R1) ... a później dane wejdą.nie będzie żadnego spadku.. Edek w piątek pokazał, że mamy korektę.. ani myśli spadać.. w poniedziałek, wtorek będzie dalej rósł i pewnie przebije bez problemu 1.10
co potem? to się okaże - zależnie od danych